Marielle Kloosterman

Energetische massage

Wat is je ervaring?

Het was geweldig, de docent heel warm, kundig en betrokken, ook was de groep heel liefdevol in een heel prettig gebouw.

Annalot

Energetische massage 1

Wat is je ervaring?

Het waren drie supermooie, intense en inspirerende cursusdagen! Ik heb veel nieuwe technieken geleerd en veel gevoeld, zowel in de massages als tijdens het masseren zelf. Ik voelde me ook de hele... Het waren drie supermooie, intense en inspirerende cursusdagen! Ik heb veel nieuwe technieken geleerd en veel gevoeld, zowel in de massages als tijdens het masseren zelf. Ik voelde me ook de hele tijd gezien en gedragen door de veilige en liefdevolle sfeer in de groep, met dank aan de geweldige docent Lilian. Ik ben echt een bijzondere ervaring rijker en heb veel zin om de energetische massage in praktijk te gaan brengen, en nog beter in de vingers te krijgen. Ik kom zeker nog een keer terug bij Healing Space!

Petra Borst / benessere

Holistisch Voedingscoach

Wat is je ervaring?

Leerzaam, interessant en zeer bijzondere docent

Willemijn de Vin

Energetische massage

Wat is je ervaring?

Hele mooie, liefdevolle sfeer en zeer fijne lerares die met veel aandacht en geduld uitleg geeft. Zelf werd ik ook diep geraakt door de aanraking en oefeningen. Ik kom zeker terug voor de advanced!

Gerrit Kreuze

Eenvoudig Gezond.

Helemaal top.

Selke Ruijssenaars

(Bewerkt)

Energetische Massage 1

Wat is je ervaring?

Ik heb drie geweldige dagen gehad. Vond het heel leuk dat we super veel praktisch bezig waren. Ook het gezamenlijk opstarten met een oefening en afsluiten was fijn! Ik vond zowel Lilian als Janneke... Ik heb drie geweldige dagen gehad. Vond het heel leuk dat we super veel praktisch bezig waren. Ook het gezamenlijk opstarten met een oefening en afsluiten was fijn! Ik vond zowel Lilian als Janneke erg goed en professioneel uitleg en instructies geven en ik vind het super bijzonder hoe zij zoveel persoonlijke aandacht kunnen geven aan elke deelnemer. Ik denk dat iedereen het gevoel heeft gehad dat jullie al je aandacht legden op onze ontwikkeling en persoonlijke verhalen.

Claire

Energetische massagecursus 1

Wat is je ervaring?

Er is een wereld voor mij open gegaan dankzij de energetische massagecursus. Heel bijzonder om te ervaren hoeveel zowel het geven als krijgen van een energetische massage kan brengen. Heel veel dank... Er is een wereld voor mij open gegaan dankzij de energetische massagecursus. Heel bijzonder om te ervaren hoeveel zowel het geven als krijgen van een energetische massage kan brengen. Heel veel dank aan Lilian, Janneke en onze fijne groep.

Sandra Hoogenberg

Energetische massage niveau 1

Wat is je ervaring?

Deze opleiding was een cadeau aan mezelf! Bewustwording, aanschouwing en healen van pijnpunten. Dankbaar voor de trainers en de groep! Ik heb me meteen aangemeld voor energetische massage advanced.

Martha Jordaan

Energetische massage 1

Wat is je ervaring?

Onwijs positief. Wat een fijne sfeer wordt er gecreëerd vanaf moment 1. Janneke en Lilian benaderen elke deelnemer persoonlijk en met liefde en aandacht. De technieken worden goed uitgelegd, en er... Onwijs positief. Wat een fijne sfeer wordt er gecreëerd vanaf moment 1. Janneke en Lilian benaderen elke deelnemer persoonlijk en met liefde en aandacht. De technieken worden goed uitgelegd, en er wordt veel ruimte gegeven om te ervaren en te voelen, waar nodig met begeleiding van de trainers.

Andrej

Energetische massage cursus

Wat is je ervaring?

Een zeer waardevolle en leerzame cursus!