Monique Hageman

Fantastisch

Angelo

Wat is je ervaring?

Bijzonder. Echt het gevoel dat ik eindelijk weer op mijn levenspad was. Eindelijk de inspiratie, de groei, de verdieping en de transformatie die ik zocht en nodig had.

Maja

Wat is je ervaring?

Heel bijzonder & super fijne uitleg en begeleiding

Geertje Van der Zee

Hele fijne cursus.
Hele fijne cursus.
Liefdevolle, fijne en professionele begeleiding van Toña en Marcellino en de twee begeleiders. Goede uitleg van de cursus inhoud en de cursus heeft me vertrouwen gegeven dat ik dit ook zelf kan.

Janneke Schuurman

MBK & PSBK

Wat is je ervaring?

Het was echt een machtig jaar, zo veel geleerd. Zowel over de inhoud als over mezelf als therapeut. Het is echt een opleiding die geweldig aansluit bij mijn werk en veel verdieping en vertrouwen... Het was echt een machtig jaar, zo veel geleerd. Zowel over de inhoud als over mezelf als therapeut. Het is echt een opleiding die geweldig aansluit bij mijn werk en veel verdieping en vertrouwen heeft gegeven.

Janneke Schuurman

Energetische Massage 1

Wat is je ervaring?

Ook al werk ik zelf als masseur, was dit zo'n mooie cursus en verdieping. Niet alleen de technieken, maar ook hoe je kan aanraken in verbinding met jezelf en de ander, het heeft mij geraakt. Bedankt!

Julie Berthoud

Reiki 2

Wat is je ervaring?

Magisch, leerzame en verrijkende ervaring

Romy Woldring

Reiki2

Wat is je ervaring?

Ik vond het wederom, net als bij Reiki 1, zo bijzonder en inspirerend!

Judith Jansen

Reiki 2

Reiki 2 heeft me thuis gebracht bij mezelf❤️
Reiki 2 heeft me thuis gebracht bij mezelf❤️
Op dag 1 dacht ik nog hoe ga ik de symbolen onthouden? Maar gaandeweg voelde ik in vertrouwen hoe alles op zijn plek viel, klopte. De nieuwe tools geven me nog meer de mogelijkheid om mezelf te helen. Wat een cadeau is dat! De zon is weer gaan schijnen in mezelf. Healing Space is een warm, veilig en liefdevol bad waarin je mag zijn wie je bent.

Bart Jaspers

Reiki intensive