Anne Marie

Laura

Fijn en leerzaam

Heart house, Bussum

Wat is je ervaring?

Zelf mee gemaakt,wat hand oplegging,is om de energie door te geven op de plekken van het lichaam ,voelt warmte, trillingen, energie doorgeven,fibratie, oorsuizen, hartkloppingen bij zang,en... Zelf mee gemaakt,wat hand oplegging,is om de energie door te geven op de plekken van het lichaam ,voelt warmte, trillingen, energie doorgeven,fibratie, oorsuizen, hartkloppingen bij zang,en licht,en rust.

Vreedesrelaties

Wat is je ervaring?

Inspirerend, rijker (veelomvattend) dan ik verwachtte, diepgaand, openend.

Eigen Wijsheid op Wielen

Wat is je ervaring?

Bijzondere ervaring, veel geleerd, veel gedeeld, geheeld, gehuild. Thuis werd ik er pas van bewust hoe intens het is geweest met mezelf en alle andere deelnemers.
Een andere ervaring is dat er...
Een andere ervaring is dat er soms weinig ruimte voor vragen was, dit voelde soms wat onveilig om dan nog een andere vraag te stellen. Daarnaast was er weinig ruimte voor interactie in de groep. Jammer.....

Martijn Boot

Wat is je ervaring?

Ik heb ervaren dat Reiki aansluit bij mijn onderzoek naar spiritualiteit en zelfgenezing.

Karina

Reiki 2

Wat is je ervaring?

Heel fijn, Tona en Marcelino zetten een veilig veld neer waar het fijn is om te mogen leren en te ontdekken. Zowel in de reiki energie als in mijn eigen processen. Echt een verdieping in mezelf... Heel fijn, Tona en Marcelino zetten een veilig veld neer waar het fijn is om te mogen leren en te ontdekken. Zowel in de reiki energie als in mijn eigen processen. Echt een verdieping in mezelf mogen voelen.
Dankjewel!

Karin

Wat is je ervaring?

Het waren twee hele fijne dagen waarin ik heel lekker in m’n vel zat. Prettige, duidelijke begeleiding van Marcelino en Tõna waarin ik gezien werd. Ze creëren een veilige sfeer waarin iedereen kan... Het waren twee hele fijne dagen waarin ik heel lekker in m’n vel zat. Prettige, duidelijke begeleiding van Marcelino en Tõna waarin ik gezien werd. Ze creëren een veilige sfeer waarin iedereen kan leren.
‘Je weet zelf het antwoord’ heeft indruk op me gemaakt.

Jodi Leunissen

Energetische Massage cursus - Niveau 1

Wat is je ervaring?

Misschien wel de best passende opleiding die ik tot nu toe gevolgd heb. Elke seconde voelde kloppend. Niet alleen de woorden en technieken, maar ook de aanwezigheid en energie van Janneke en Monika... Misschien wel de best passende opleiding die ik tot nu toe gevolgd heb. Elke seconde voelde kloppend. Niet alleen de woorden en technieken, maar ook de aanwezigheid en energie van Janneke en Monika hebben me heel veel gebracht. Gisteren meteen de eerste energetische massage gegeven, en dat was een prachtige ervaring. Ik voel me hier helemaal klaar voor! Dank je wel.

Rochella

Reiki 1 & 2 cursus

Wat is je ervaring?

Ik heb Healing Space beide keren ervaren als een fijne warme plek met fijne warme mensen en een enorm veilige sfeer! Het respect en de liefde voor de traditionele handelingen en deze bijzondere... Ik heb Healing Space beide keren ervaren als een fijne warme plek met fijne warme mensen en een enorm veilige sfeer! Het respect en de liefde voor de traditionele handelingen en deze bijzondere energie is zo duidelijk voelbaar en wordt zo verzorgd overgedragen, wat zorgt voor een hele speciale en persoonlijke ervaring. Ik vind niets mooier en inspirerender dan mensen die belichamen wat ze spreken en zowel Toña als Marcelino zijn hier de beste voorbeelden van. De grootste aanrader voor een ieder die zich wil openstellen voor een overvloed aan liefde en vertrouwen <3