Kas Lemmens

Wat is je ervaring?

Een geweldig bijzondere ervaring en een mega leerzame cursus. Zou het iedereen aanraden.

Cornelie van Marle

Keto Detox

Wat is je ervaring?

Heel positief maar wel veel theorie met Engelse termen die voor een “leek” lastig zijn. Zou fijn zijn als dat op een eenvoudige manier in het Nederlands gemaild kan worden. Los van het keto detox... Heel positief maar wel veel theorie met Engelse termen die voor een “leek” lastig zijn. Zou fijn zijn als dat op een eenvoudige manier in het Nederlands gemaild kan worden. Los van het keto detox boek dus. De eerste les hadden we de verkeerde map (oude versie) dus dat werkte niet fijn. We moesten veel meeschrijven en daardoor was ik veel aan het schrijven en dat werkte niet fijn.

Terry Nick Bergsma

Wat is je ervaring?

Waarachtig gegeven cursus. Ik voelde mij thuis in het gezelschap.

Habits / HoliDetox, Joke Boersen

Detox coach en Keto detox

Wat is je ervaring?

Ontzettend goed, hele fijne cursussen gegeven door een kundig docente met veel ruimte voor vragen en interactie. Fijne energie waardoor ik graag meer cursussen bij healing space ga volgen.

Carmen

Wat is je ervaring?

Mooie, intense en zeer leerzaame training

Deelnemer reiki 1

Mooi, veilig en verdiepend

Romy Goedhart

Wat is je ervaring?

Tona en Marcelino kunnen als geen ander een liefdevolle en integere sfeer creëren en leiden als echte "spaceholders" de groep door de kennis en wijsheid heen van Reiki met de kracht van hun eigen... Tona en Marcelino kunnen als geen ander een liefdevolle en integere sfeer creëren en leiden als echte "spaceholders" de groep door de kennis en wijsheid heen van Reiki met de kracht van hun eigen levenswijsheid en opgedane levenswijservaring. Dankjulliewel!

Mano di Buddha Yoga

Praktische Chinese Geneeskunde

Wat is je ervaring?

Heel boeiende en inspirerende cursus. Goed gedoseerd en praktisch prachtig omlijst met de grote hoeveelheid voorbeelden van Gita Perotti die er echt voor zorgen dat het gaat leven!

Van Anne Natuurlijk

PCG

Wat is je ervaring?

Geweldige cursus, gewldige docent dus!

Liesbeth Jaspers

Fijne locatie