Karan

Reiki practitioner

Wat is je ervaring?

Een werkelijk onmisbare aanvulling op je professionele (reiki) energetische kennis pakket. Een waar je zowel enorme professionele kennis als persoonlijke groei door gaat. Gegeven door een docente... Een werkelijk onmisbare aanvulling op je professionele (reiki) energetische kennis pakket. Een waar je zowel enorme professionele kennis als persoonlijke groei door gaat. Gegeven door een docente die met haar 27 jaar ervaring op hele liefdevolle manier haar kennis overdraagt.

Anne

Energetische massage

Wat is je ervaring?

Het was weer een geweldige cursus. Verdiepend op massage 1, in een fijne groep. De aanwezigheid van Liona is liefdevol en aandachtig, waardoor je zowel ballast kunt opruimen als kunt groeien en... Het was weer een geweldige cursus. Verdiepend op massage 1, in een fijne groep. De aanwezigheid van Liona is liefdevol en aandachtig, waardoor je zowel ballast kunt opruimen als kunt groeien en leren.

Maaike Hooijmans

Cursus energetische massage

Wat is je ervaring?

Zeer waardevolle cursus, echt een verrijking. De docente is erg goed, heel deskundig. Ze maakt de cursus passend bij de vragen en wensen van de cursisten. Er is veel tijd en aandacht voor... Zeer waardevolle cursus, echt een verrijking. De docente is erg goed, heel deskundig. Ze maakt de cursus passend bij de vragen en wensen van de cursisten. Er is veel tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkelingen.

Ties

Ik heb de 3 daagse basis cursus Energetische massage gevolgd.

Wat is je ervaring?

Wat een inspirerende en warme omgeving met hele liefdevolle mensen. Het waren 3 intensieve dagen die heel inspirerend en leerzaam waren. Ik ga met vertrouwen ermee aan de slag en wil graag de... Wat een inspirerende en warme omgeving met hele liefdevolle mensen. Het waren 3 intensieve dagen die heel inspirerend en leerzaam waren. Ik ga met vertrouwen ermee aan de slag en wil graag de verdiepingscursus volgen!

Ties

Cursus Energetische massage basis/niv. 1

Wat is je ervaring?

Heel inspirerend en leerzaam. Geeft mij vertrouwen om ermee aan de slag te gaan. Ik zou graag de verdiepingscursus willen doen in mei 2021, waarvoor ik op de wachtlijst sta.

Marloes Nierop | Mystic Meeting

Training energetische massage

Wat is je ervaring?

Ik vond het zeer leerzaam en inspirerend

Adrie

Cursus reiki 1

Wat is je ervaring?

Een heerlijke cursus, even helemaal bij jezelf komen. En tevens genoeg inspiratie en bagage om het toe te passen. De docenten waren fijne en warme mensen met veel kennis.

Marianne

Zeer deskundig &fijne sfeer

marloes

Wat is je ervaring?

Wat een mooie, fijne cursus. De kunde van tona en marcelino. De veiligheid die zij creërde waardoor ik 2 dagen aan mijzelf kon werken. Ik ben een ervaring rijker en heb iets moois meegekregen waar... Wat een mooie, fijne cursus. De kunde van tona en marcelino. De veiligheid die zij creërde waardoor ik 2 dagen aan mijzelf kon werken. Ik ben een ervaring rijker en heb iets moois meegekregen waar ik mijn hele leven profijt van heb.
Dank je wel hiervoor!

Nicole Reinders

Wat is je ervaring?

Een hele fijne en leerzame manier om kennis te maken met Reiki. Beide hebben een hele manier van kennis overdracht.