HERROT's

prima

Anton de Wijs

Cursus Eenvoudig Gezond

Wat is je ervaring?

Het was een zeer interessante en leerzame cursus. De lessen waren erg leuk en de interactie met klasgenoten en onze docente Anna was fijn. Ik heb er veel aan gehad met het oog op de zorg voor mezelf.

holistisch binnenveld / Marleen den Hollander

Cursus

zeer goed

Jamila Brummel

Eenvoudig gezond

Wat is je ervaring?

Een cursus met kop en staart! Je wordt door de fantastische docente Anna meegenomen op een 4 daagse verkenningsreis in het land van persoonlijke gezondheid gedragen door haar jarenlange ervaring.... Een cursus met kop en staart! Je wordt door de fantastische docente Anna meegenomen op een 4 daagse verkenningsreis in het land van persoonlijke gezondheid gedragen door haar jarenlange ervaring. Een verkenningsreis omdat je binnen deze cursus mag gaan onderzoeken welke voeding voor jou geschikt is, of minder geschikt. Anna geeft hierin uitleg over waar we kennis vandaan kunnen halen, hoe we dit kunnen toepassen. Leert ons om openminded maar ook met verstand te anticiperen op de grote hoeveelheid informatie over voeding die ons vaak dagelijks wordt aangeboden. Deze verkenningsreis loopt door ook ná het volgen van de cursus, ik kan hier goed mee aan de slag! Gezondheid lijkt niet altijd eenvoudig maar met de gekregen informatie en tools is het duidelijk dat “eenvoudig gezond “ -zijn mogelijk is met kennis van je eigen constitutie.

Fleur Kuijper

Cursus Eenvoudig gezond

Wat is je ervaring?

Heel positief! Ontzettend interessant, goede info, enige punt van verbetering is de website die niet altijd optimaal werkt wat voorbereiding voor cursus nog wel eens lastiger voor mij maakte... Heel positief! Ontzettend interessant, goede info, enige punt van verbetering is de website die niet altijd optimaal werkt wat voorbereiding voor cursus nog wel eens lastiger voor mij maakte (webinars die dan niet beschikbaar waren)

Pien Ellemijn Roelofsen

Reike 1 Teens

Leuk en leerzaam!!!

Yvet Noordermeer

Cursus

Wat is je ervaring?

De cursus is echt een aanrader

Adinda

Reiki 1

Wat is je ervaring?

Het waren twee hele fijne en magische dagen. Tona en Marcelino zijn goede docenten en laten je direct thuis voelen. Vanaf het eerste moment wisten ze al onze namen, waardoor het ook persoonlijk... Het waren twee hele fijne en magische dagen. Tona en Marcelino zijn goede docenten en laten je direct thuis voelen. Vanaf het eerste moment wisten ze al onze namen, waardoor het ook persoonlijk werd. Er was echt een goede en mooie connectie met de groep, wat ervoor zorgde dat iedereen open zijn verhaal kon doen en ervaringen kon delen. Super waardevol vond ik dat. Ik kan niet wachten om Reiki 2 ook bij Healing Space te volgen en ik beveel iedereen aan om Reiki 1 te doen. Ik merk nu al de shifting die er plaatsvindt door Reiki behandelingen!

Anja Witteman

Reik 1

Wat is je ervaring?

Magische cursus waarin veel wijsheid wordt gedeeld naast Reiki kennis.

Annemieke

Reiki 1

Wat is je ervaring?

Zo bijzonder waardevol was het! Het fijne is dat ik het meteen in mijn dagelijks leven toe kan passen, in eerste instantie voor mezelf, maar ook bij de mensen van wie ik houd. Het waren twee... Zo bijzonder waardevol was het! Het fijne is dat ik het meteen in mijn dagelijks leven toe kan passen, in eerste instantie voor mezelf, maar ook bij de mensen van wie ik houd. Het waren twee prachtige dagen. De groep was heel fijn en natuurlijk de liefdevolle begeleiding van Tona en Marcellino maakte de cursus eentje om nooit meer te vergeten.