Ik vond het een positieve ervaring , goede interactie puntjes weer op de i
scarlett broos
Goed rustig genoeg voor mij, maakt bewuster was leerzaam
mohamed el amriti
Ik vond het goed wat betreft veiligheid docent is scherp op belangrijke punten en wijst je daarop
Marcel Heeren
Leuk en wel leerzaam even weer de puntjes weer op de i een zekere meerwaarde
jack de groen
Het geheugen wordt weer opgefrist je ziet en leert weer de aandachtspunten die je in de jaren vergeet het maakt bewuster . een wakkerschudder
tom diakite
Ik vond het zeer leerzaam heb veel informatie bijgekregen heb kennis opgedaan daardoor wordt het veiliger om met hef en reachtruck om te gaan het maakt bewuster ook dragen van gordel
wil van riel
Ik vond het een opfriscursus dingen die je eigenlijk wel weet maar vergeten bent maakt zeker bewuster ook het dragen van de gordel , heb er echt veel van opgestoken , wakker schudder
jurgen de wild
Ik vond het wel verfrissend je merkt dat er dingen ingeslopen zijn waar je meer rekening mee moet houden de gordel het achter uitkijken ,. goed voor de bewustwording en 1 op 1 is beter dan in...Ik vond het wel verfrissend je merkt dat er dingen ingeslopen zijn waar je meer rekening mee moet houden de gordel het achter uitkijken ,. goed voor de bewustwording en 1 op 1 is beter dan in klasvorm
pauwie otto
Dit is wel leerzaam maakt bewuster je moet het doen zoals je het hoort te doen . het is zekr belangrijk het 1 x per 5 jaar te doen . wakker schudden
mahamud ahmed
Ik vond het echt goed je wordt hier bewust van o.a. de veiligheid . ff de puntjes weer op de i