M.h. Rombout

Goede ervaring met info opvragen

snelle levering

John Verlaat

Spullen besteld en binnen een week geleverd.

Het bedrijf wat het leverde daar ben ik niet tevreden over.
Spullen stonden bij de buren voor de schuur in de regen.
Zonder dat er...
Spullen besteld en binnen een week geleverd.

Het bedrijf wat het leverde daar ben ik niet tevreden over.
Spullen stonden bij de buren voor de schuur in de regen.
Zonder dat er bij mij is aangebeld.
Dat vind ik heel slordig.

Mooie site om online te bestellen.

K Vugs

Goed product, nette prijs en snelle levering.

Goed product voor nette prijs

Maarten Wenting

Alles zoals het hoort

Alles zoals het hoort

David Joosten

Mooie spullen tegen scherpe prijzen.

snelle levering, goede overzichtelijke site, zeer breed assortiment.

Andrea Hammes

Snelle levering van het juiste artikel

Snelle levering en redelijke prijs

Evh1909

Ik heb het multistation van Newton Fitness (CSR 900) gekocht. Binnen 2 dagen keurig geleverd. Dag erna in elkaar gezet (3,5 uur met 2 personen). Wat een top station, de kabel machine loopt als... Ik heb het multistation van Newton Fitness (CSR 900) gekocht. Binnen 2 dagen keurig geleverd. Dag erna in elkaar gezet (3,5 uur met 2 personen). Wat een top station, de kabel machine loopt als gesmeerd en het is absoluut solide en kwalitatief top, ook echt dik staal. Je kan echt alles doen wat je in de sportschool kan.

Door vervoer zijn er wat plekken waar de verf is afgebladderd, maar niks wat een beetje Hammerite niet oplossen kan.
Kortom het bankje van Newton Fitness komt er ook zeer binnenkort.

Aanrader!

Snelle levering; solide producten

Hamza Cetin

Ik heb een ophangsteun besteld voor mijn bokszak maar ik kreeg eerst wat anders binnen. Hierna heb ik na 1 week de ophangsteun die ik had besteld binnen gekregen. Ik ben deze steun begonnen op te... Ik heb een ophangsteun besteld voor mijn bokszak maar ik kreeg eerst wat anders binnen. Hierna heb ik na 1 week de ophangsteun die ik had besteld binnen gekregen. Ik ben deze steun begonnen op te monteren maar de pluggen die ik heb gekregen waren zo slecht dat ik die niet in de muur kreeg. Er zit ook geen duidelijke uitleg bij. Ik vond het heel slecht. Eerst iets verkeerds versturen en ook nog eens geen instructieboekje erbij geven!

Edwin

Bestellingen worden altijd netjes volgens afspraak afgeleverd

Goede prijs/kwaliteit

Jeroen De Greef