R Foekens

Prima ervaring alleen vond ik het jammer dat er stond product op voorraad dat ik een week moest wachten dat ik het binnen kreeg

Prijs kwaliteit

Jos van Es

Kwalitatief prima product geleverd

Thijs Van Der Vegt

Goede ervaring, werd snel geleverd, en het product is van goede kwaliteit. Er is echter wel 1 klein puntje. Bij de bestelling kan je kiezen tussen dpd en de eigen bezorgservice. Ik had voor de eigen... Goede ervaring, werd snel geleverd, en het product is van goede kwaliteit. Er is echter wel 1 klein puntje. Bij de bestelling kan je kiezen tussen dpd en de eigen bezorgservice. Ik had voor de eigen bezorgservice gekozen. Maar vervolgens werd het product alsnog verstuurd via dpd, nu was er in mijn geval korting en was de prijs dus gelijk, maar dit viel mij op.

F Maste

Nette communicatie

Snel geleverd product

Gion

Duidelijke site kon snel vinden wat ik zocht

Makkelijk, snelle bezorging, goede prijzen

Sander Slagter

Top bedrijf met professionele producten.

Kwaliteit van hun product portfolio

Jos

Goed bedrijf. Langzame levering. Goede service.

5 sterren ondanks de langzame levering vanwege de goede afhandeling van een probleem met de TR1200i loopband. Vervangend onderdeel is opgestuurd en alles werkt weer. Het personeel is behulpzaam en... 5 sterren ondanks de langzame levering vanwege de goede afhandeling van een probleem met de TR1200i loopband. Vervangend onderdeel is opgestuurd en alles werkt weer. Het personeel is behulpzaam en aardig.

Kasper Van Der Meer

Redelijk alleen jammer dat ik eind april had besteld met verwachting dat het product begin mei geleverd zou worden en uiteindelijk een dag voor het openen van de sportscholen aankwam, werd geleverd.... Redelijk alleen jammer dat ik eind april had besteld met verwachting dat het product begin mei geleverd zou worden en uiteindelijk een dag voor het openen van de sportscholen aankwam, werd geleverd. Deels ook te begrijpen vanwege de drukte, maar wel jammer.

Leveren hun producten tegen een goede prijs

Rien Bruins

Verkeerd product geleverd

Snelle reactie per mail op klacht

Fleur Reinigert

Gewichten besteld begin april, 5 weken laten 1/3 geleverd. Ik wacht nog op de rest.