erna versteegden

Lastig te beschrijven, ik probeerde mijn 10-jaar oude cross trainer te repareren omdat die haperde. Dat heeft heel lang geduurd, ik kreeg telkens een foutmelding en pas na 3/4 jaar kon de monteur... Lastig te beschrijven, ik probeerde mijn 10-jaar oude cross trainer te repareren omdat die haperde. Dat heeft heel lang geduurd, ik kreeg telkens een foutmelding en pas na 3/4 jaar kon de monteur komen. Daar hoorde ik niet echt iets van terug maar ik ontving een rekening. Toen ik belde om te vragen of t ok was, hoorde ik ja hoor alles nu ok. Verder niets. Maar de adapter was weg, dus ik vroeg me af hoe ze zonder adapter mijn foutmelding hadden gezien en opgelost dus weer gebeld. Daar kreeg ik het (goede) advies een nieuwe adapter te kopen. Dat heb ik gedaan. Het apparaat doet het op zich maar zodra ik de adapter erin stop gebeuren en rare dingen op het amper nog bedienbare scherm. Dus geen idee, maar de adapter, die ik dus onlangs heb gekocht, is goed

lastig om te zeggen want door corona heeft alles heel lang geduurd en was het bedrijf lange tijd onbereikbaar

Fabian Batta

Hopelijk buiten corona zijn jullie sterker

Goeie verpakking.

M Voebel

Positieve ervaringen bellen, mailen ik kreeg altijd antwoord

goede voorlichting

Nikki

Snelle levering. Kwaliteit van product is goed.

Geen onnodige verpakking. De kettlebell kwam gewoon in de bijbehorende doos. Geen doos in doos onzin.

Sander Bakker

Professioneel en korte lijntjes

Snel handelen

Sidney Portier

W. Ortel

Heerlijk genoten.

Hirich Khalaf

Trainingsgrepen besteld, ondanks de drukte snel geleverd. Top

Goed kwaliteit prijs verhouding

Donny Jong