Kontakt, dikke prima !! Bestelling, dikke prima !! Aflevering, dikke prima !! Kortom, Gezellige telefoniste en van A tot Z goed geregeld. En de volgende bestelling komt ook wèèr...Kontakt, dikke prima !! Bestelling, dikke prima !! Aflevering, dikke prima !! Kortom, Gezellige telefoniste en van A tot Z goed geregeld. En de volgende bestelling komt ook wèèr bij Henderson vandaan !!!
harry
Geleverd wat is vroeg, en optijd
Igor
Super gelopen.
Philippe Van Den Mergel
Erik
Heel vriendelijk personeel zowel aan de telefoon als bij de aflevering van de bestelling, en geleverd op het afgesproken dag en uur.
Peters
Per gedeelte opgemeten (4 gedeeltes) en doorgegeven. Hiervan ook een opgave ontvangen wat er nodig was. Helaas is er door Henderson niet goed gerekend en kwamen we te kort. Hiervoor gebeld en zelf...Per gedeelte opgemeten (4 gedeeltes) en doorgegeven. Hiervan ook een opgave ontvangen wat er nodig was. Helaas is er door Henderson niet goed gerekend en kwamen we te kort. Hiervoor gebeld en zelf opgehaald. Jammer genoeg nooit een excuus of sorry gehad.
J. Rigtering
Goede service en advies van Priscilla, besteld op afroep en pas betalen als de spullen geleverd worden. Geen aanbetaling.
Lita
Prima, snelle levering, goed product
Lijding
Goed snel correct. Prima bedrijf. Ook voordelig. Let wel op dat je zelf technisch goed weet wat je wilt, dat helpt bij de keuze. Dan is een bezoek aan de showroom zinvol.