J. Winkel

Prima website
goede informatie
denken mee adv eerder bestellingen

altijd attend en meedenkend bij telefonische vragen. Bijv passen bij bestelling indien nodig maat aan of sturen een vergelijkbare alternatief.
De laatste keer had ik iets besteld dat niet...
De laatste keer had ik iets besteld dat niet meer op voorraad was, er werd een vergelijkbaar alternatief meegestuurd, extra kosten waren voor Piet. En heel goed een gratis retour .

Ik ben zeer tevreden.

Zeer goed erg tevreden

Prima bedrijf

Informatie

Joke Stockmans

De bestelling verliep heel vlot.

Heb weinig met het bedrijf te maken gehad. Maar bestelling verliep vlot, de levering klopte en was volgens afspraak en de artikels waren ook zoals ik het had verwacht, dat alles samen geeft mij de... Heb weinig met het bedrijf te maken gehad. Maar bestelling verliep vlot, de levering klopte en was volgens afspraak en de artikels waren ook zoals ik het had verwacht, dat alles samen geeft mij de indruk een degelijk bedrijf voor me te hebben.

Voor mij geen verbeterpunten omdat ik het bedrijf eigenlijk te kort ken.

Adam tanalepy

Heel goed afgeleverd.

Joep van Ginneken

Service door mensen met kennis van hun waren zoals je dat nog maar weinig tegenkomt. Kwaliteitszaak.

Vriendelijk, behulpzaam, luisteren naar de wensen vd klant, meedenkend, eerlijk advies.

Hanneke

Zeer snelle levering en pakket in onberispelijke staat, goede informatie tijdens hele bestelproces.

Zeer klantgerichte houding. Keurige en zeer tijdige levering.

Leo callebaut

Zeer goede eerste koopervaring , enig!!

Het vertrouwen in de klant

Nihil