Het is de eerste keer dat in contact met jullie bedrijf,maar is zeer goed.

Zeer snelle service

John

Prima. Bestelling gedaan en op tijd geleverd

Snelle levering, perfecte afwerking, TOP

Vriendelijk en net contact. Snelle levering!

Wij zijn zeer tevreden. Hele fijne broeken met elastiek, Pijpen die niet ingekort hoeven te worden.

Dat filmpje over t opmeten.Geweldig.

C. Ket

Mooie site met echt aparte mode tegen goede prijzen

Duidelijke foto's zodat je goed ziet wat je krijgt

Efficient en snel.

Grote selectie pyjama's

nee

Koos

Mijn ervaring is online en telefonisch, maar ik ga na een uitstekende ervaring qua proces en service na enkele malen bijzonder vriendelijk en adequaat telefonisch contact zeker een keer op bezoek... Mijn ervaring is online en telefonisch, maar ik ga na een uitstekende ervaring qua proces en service na enkele malen bijzonder vriendelijk en adequaat telefonisch contact zeker een keer op bezoek bij de winkel zelf.

Kwaliteit kleding, persoonlijk contact

Zou graag met een maandelijkse e-mail op de hoogte gehouden worden van aanbiedingen, sale en andere wetenswaardigheden. Ik woon in Heino.

Joop Orlemans

Wij hebben voor mijn schoonvader al diverse broeken met elastiek gekocht. De medewerkers zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van de broeken en shirts zijn uitstekend. Laatst weer... Wij hebben voor mijn schoonvader al diverse broeken met elastiek gekocht. De medewerkers zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van de broeken en shirts zijn uitstekend. Laatst weer nieuwe broeken besteld met behulp van de telefoon en ging ook perfect. TOP! Wij kunnen Piet Koopmans aan iedereen aanbevelen.

Nemen de tijd voor je. Mijn schoonvader is hoogbejaard en werd op zijn gemak gesteld en kreeg alle aandacht.

Geen gewoon een klasse kledingzaak.

J Hoevenaars

Prima bedrijf

Snelle levering en goede kwaliteit

Dienstverlening is prima

Joke van der Wal

Nog nooit eerder besteld bij dit bedrijf maar ik ben zéér tevreden. Goeie kwaliteit en snelle levering. Sneller dan was aangekondigd👍