Jim Heinen

Kom hier al verschillende jaren en slag altijd, heb al 4 jaren een u-stoma en de perfecte kleding is hier te krijgen, verder bestel is soms via het internet aangezien ik tijdelijk in de UK verblijf... Kom hier al verschillende jaren en slag altijd, heb al 4 jaren een u-stoma en de perfecte kleding is hier te krijgen, verder bestel is soms via het internet aangezien ik tijdelijk in de UK verblijf maar ben blij dat binnen 3 dagen de bestelling in huis is. verder geven ze een uistekende en snelle service waar velen nog van kunnen leren.

Een uitstekende web-site en internet service.

Helaas niet kunnen vinden.

Achterberg

Ik ben toevallig hier terecht gekomen door Elastische broeken. Ik heb er inmiddels een. Resultaat prima!!

Weet. Niet

John Lisman

Online regenjas gekocht

prima afhandeling

pas na de keuze voor de jas wordt duidelijk dat bij de grotere maat ook de prijs hoger is.

Koper

Vlotte afhandeling, snelle verzending

Snelle reactie op mijn in het weekend verstuurde mail!

nee

GJ

Prima winkelen daar op de website

bekende merken verkoop

Anieta

Na internet bestelling werd contact opgenomen om zeker te zijn dat de producten zouden aansluiten bij de persoon waarvoor het gekocht werd. Hierdoor is de bestelling aangepast en heb ik nu 3... Na internet bestelling werd contact opgenomen om zeker te zijn dat de producten zouden aansluiten bij de persoon waarvoor het gekocht werd. Hierdoor is de bestelling aangepast en heb ik nu 3 fantastisch mooie en goedzittende broeken voor mijn vader, zonder meer geld kwijt te zijn. Super klantgericht meedenken!! Deze service heb ik nog nooit meegemaakt en Piet Koopmans beveel ik dan ook van harte aan!!

Het super klantgericht meedenken om te zorgen dat je ook het beste ( niet duurder ) aanschaft voor de persoon voor wie je het koopt.