Hoe heb je het (telefonische) contact met Herniapoli ervaren?
Ben je tevreden met de behandeling bij Herniapoli?
Ben je tevreden met de snelheid waarop Herniapoli heeft gehandeld?

Rob Stutterheim

Pijnvrij !!

Beschrijf hier je ervaring met Herniapoli

Zij hebben mij zeer professioneel en klantvriendelijk geholpen met als resultaat dat ik nu, na 8 maanden, pijnvrij rond loop.

Peter Kempe

Peter Kempe, hernia L5-S1

Beschrijf hier je ervaring met Herniapoli

Korte doorlooptijd kon binnen 2 weken al geopereerd worden door Dr. Jost Thissen.
Hernia op rechts bleek al een oude en was uit gehard en verkleefd met de zenuw.
Hernia is "weggeknabbeld"...
Hernia op rechts bleek al een oude en was uit gehard en verkleefd met de zenuw.
Hernia is "weggeknabbeld" en zenuw is vrijgemaakt, buitenkant tussenwervelschijf is behandeld zodat er minder kans is op herhaling. Dit laatste is "niet wetenschappelijk vastgesteld" en wordt daarom niet uitgevoerd in Nederland maar dit was voor mij de reden om naar de Hernia poly te gaan. Percentage kans op herhaling is ca. 6a7% tegen operatie zonder behandeling van de buitenkant van de tussenwervelschijf 50a60%.
Ik ben verzekerd bij zorgzaam en zij nemen, na ontvangst van diverse documenten waaronder een verwijsbrief van de behandelende arts in NL t.n.v. Dr. Jost Thissen, 10 dagen voor behandeling van het formulier voor behandeling in het buitenland...inmiddels op eigen kosten €9500,- laten helpen...mondeling van Zorgzaam gehoord dat zij mij, ster 2, 80% van de operatie vergoeden.
Ik hoop dat dit goed komt.
Adequaat team in Hengelo en Essen, alle lof.
Prikkelingen en doofheid uit onderbeen zijn weg, voet is nog steeds doof maar dat heeft tijd nodig...

Ellen

Fantastisch en zeer professioneel

Beschrijf hier je ervaring met Herniapoli

Na zes weken zenuwpijn in mijn been eerst naar de huisarts. Vanaf toen rust gehouden, fysio bezocht, tramadol geslikt. Toen dit na 8 weken niets hielp een doorverwijzing voor een mri gekregen en een... Na zes weken zenuwpijn in mijn been eerst naar de huisarts. Vanaf toen rust gehouden, fysio bezocht, tramadol geslikt. Toen dit na 8 weken niets hielp een doorverwijzing voor een mri gekregen en een orthopeet. Deze stelde een hernia vast, maar vertelde dat het vanzelf over zou gaan en ik kreeg nog zwaardere pijnstilling. Ik kon toen al 5 maanden niet slapen, liggen, lopen, werken en autorijden. Na zes maanden wist ik niet meer wat ik moest toen en vond de herniapoli op internet. Na het eerste contact , ik vond het heel spannend om via internet een stap naar een operatie te nemen, werd ik zeer goed voorgelicht en ontving ik alle documentatie die er was. Alles was transparant en alle vragen werden beantwoord. Drie weken later heb ik de grote stap genomen en vanaf de eerste minuut na de operatie ben ik alleen maar blij. De revalidatie stelt niets voor vergeleken met de pijn ervoor. De zenuwpijn was gelijk helemaal weg en het gevoel in mijn tenen na een week helemaal terug. Ik zit nu in week 9 en word begeleid door een fysio in NL om weer sterk te worden en om vertrouwen te krijgen in mijn rugbewegingen. De nazorg was prima, altijd breikbaar voor vragen. De behandeling en operatie in Essen zeer professioneel en vriendelijk. Heb daarna wel met het Zilveren Kruis regelmatig moeten mailen om tenslotte 90% van de kosten terug te krijgen!

Fabiola Croes

Geweldig geholpen door de herniapoli!

Beschrijf hier je ervaring met Herniapoli

Na meerdere weken met ondraaglijke pijn in mijn rechterbeen te hebben rondgelopen en in Nederland steeds maar wachten (en eindeloos pijnstillers moeten slikken), besloot ik op internet te zoeken... Na meerdere weken met ondraaglijke pijn in mijn rechterbeen te hebben rondgelopen en in Nederland steeds maar wachten (en eindeloos pijnstillers moeten slikken), besloot ik op internet te zoeken naar een kliniek die in hernia's gespecialiseerd is. Hierbij stuitte ik op de Herniapoli.

Het telefonisch contact verliep zeer vlot en in no time was een MRI-scan voor mij in Bochum ingepland. Kort na de MRI-scan (30 minuten) kreeg ik al de uitslag te horen (zeer zware hernia) en werd ik later die dag nog gebeld door Anne van de Herniapoli die de scan al met de neurochirurg (Dr. Jost Thissen) had besproken. Hij raadde mij een microscopische operatie aan vanwege de grootte van de hernia en om verdere schade te voorkomen. Anderhalve week later kon de operatie al plaatsvinden in Essen. Inmiddels ben ik weer thuis en aan het herstellen. De operatie is goed verlopen en ik ben volledig verlost van mijn pijn. Ik kan de Herniapoli en dr. Jost Thissen niet genoeg bedanken voor de uitstekende zorg en de zeer vlotte afhandeling van het hele proces. Hier zouden Nederlandse ziekenhuizen/doktoren een voorbeeld aan kunnen nemen! Ter vergelijking: de operatie heb ik nu 10 dagen geleden ondergaan en in Nederland zou ik nu nog niet eens de resultaten van mijn MRI-scan hebben ontvangen...

Kortom: niets dan lof voor de Herniapoli, de Evidiakliniek in Bochum (MRI-scan) en de Procelsiokliniek in Essen (operatie)!

______________
Fabiola Croes

Tom van der Horst

Zo kan het ook. !

Beschrijf hier je ervaring met Herniapoli

Na 2 jaar pijn met uitstraling in benen bij Herniapoli gekomen.
De daadkracht en snelheid van handelen is hier een openbaring !
Geweldig door het proces geholpen door Anne.
En binnen...
Na 2 jaar pijn met uitstraling in benen bij Herniapoli gekomen.
De daadkracht en snelheid van handelen is hier een openbaring !
Geweldig door het proces geholpen door Anne.
En binnen 3 wkn. behandeld in Essen door Jost Thissen.
Vrijdag geholpen en Zondag weer thuis. Het verblijf de Procelsio kliniek in Essen is prima.
Nu zelf werken aan het herstel !! Al met al zeker te overwegen !! Dank.

Jitske Mulder

Zo kan het ook!

Beschrijf hier je ervaring met Herniapoli

Supergoed geholpen, echt hun best voor mij gedaan met als eindresultaat een microscopische operatie in Duitsland door de Jost Thijssen. 4 dagen na de operatie al bijna pijnvrij!! Bijzonder dat het... Supergoed geholpen, echt hun best voor mij gedaan met als eindresultaat een microscopische operatie in Duitsland door de Jost Thijssen. 4 dagen na de operatie al bijna pijnvrij!! Bijzonder dat het zo ook kan:)!

Bart van der Meulen

Super ervaring.

Beschrijf hier je ervaring met Herniapoli

Omdat de pijn echt niet meer dragelijk was en ik in het ziekenhuis alleen maar van het kastje naar de muur werd gestuurd ben ik verder gaan zoeken. Zo doende het formulier van de hernia poli... Omdat de pijn echt niet meer dragelijk was en ik in het ziekenhuis alleen maar van het kastje naar de muur werd gestuurd ben ik verder gaan zoeken. Zo doende het formulier van de hernia poli ingevuld. Daarna ben ik ongeveer 2 a 3 weken later geopereerd met een microscopische operatie. Na de operatie werd ik wakker zonder pijn! Iedereen was super aardig en behulpzaam. Geen vraag was teveel en ik werd super goed voorbereid. Nu ben ik thuis herstellende en dit gaat goed. Iedereen heel erg bedankt! Mvg Bart v.d.M

Herma Stoel

Tlif spondylodese operatie

Ongelofelijk!!

Super snel terecht, je wordt gehoord en serieus genomen.
Geen pijnbestrijding gestart als dat niet de oplossing is!

Harrie Kooijman

Microchirurgie

Beschrijf hier je ervaring met Herniapoli

Ik heb de MRI-scan van het ziekenhuis door laten sturen naar de herniapoli. Daar kreeg ik direct een zeer deskundig en verhelderend advies. Vervolgens besloten een operatie te laten uitvoeren in... Ik heb de MRI-scan van het ziekenhuis door laten sturen naar de herniapoli. Daar kreeg ik direct een zeer deskundig en verhelderend advies. Vervolgens besloten een operatie te laten uitvoeren in Essen door Dr. J. Thissen. De informatie en begeleiding van het hele traject door de herniapoli was uitstekend.
De ontvangst en intake in Essen was wederom erg goed.
De volgende dag om 10 uur de operatie en anderhalf uur later: klaar en de pijn weg!!! De volgende dag mocht ik al naar huis. Voel me herboren.

Ronny De Jong

Aangenaam verblijf

Beschrijf hier je ervaring met Herniapoli

Heb hier afgelopen week 4 dgn gelegen fijne verzorging. De begeleiding van private scan was ook TOP tot aan de operatie,heel aardige mevrouw. Ik zeg twijfel niet en doen. Nu kan ik ook nog altijd... Heb hier afgelopen week 4 dgn gelegen fijne verzorging. De begeleiding van private scan was ook TOP tot aan de operatie,heel aardige mevrouw. Ik zeg twijfel niet en doen. Nu kan ik ook nog altijd bellen voor advies , ze hebben altijd meteen correct antwoord.

Ga zo door.😃😃😃