Het bedrijf reageert snel en duidelijk op verzoeken om een piano te verhuizen of stemmen. de planning wordt goed gemaakt en ik ben zeer tevreden over de service.

Ik ben prima geholpen.

Ingeborg Vink

Nvt

JL.

Zeer professioneel.

Jazeker.

Uw kritiek? Ja graag!

Niets, alles was voldeed aan de verwachtingen.

Tanja van der Lippe

De ervaring met dit bedrijf is uitstekend geweest. De communicatie verliep goed en snel, en de mensen die de piano hebben vervoerd waren zeer kundig, zo vaak hoef ik geen piano's te vervoeren, maar... De ervaring met dit bedrijf is uitstekend geweest. De communicatie verliep goed en snel, en de mensen die de piano hebben vervoerd waren zeer kundig, zo vaak hoef ik geen piano's te vervoeren, maar anders zou ik zeker weer gebruik maken van hen!

Uitstekend

Uw kritiek? Ja graag!

Nee, houden zo, ik zou willen dat het altijd zo makkelijk ging

Valerie Purnot

Vriendelijk, prima service en vakmanschap.

Jazeker

M. Beumer

Prima service, snelle offerte en vriendelijke medewerkers.

Jazeker

Marielle

Goede ervaring! De communicatie via de mail verliep snel en er kon op een voor ons geschikt moment een rit worden ingepland voor pianotransport. De piano is netjes en snel afgeleverd, goede en fijne... Goede ervaring! De communicatie via de mail verliep snel en er kon op een voor ons geschikt moment een rit worden ingepland voor pianotransport. De piano is netjes en snel afgeleverd, goede en fijne service.

Bent u geholpen volgens verwachting?

Erg goed. Communicatie verliep vlot en snel. Telkens vriendelijk te woord gestaan.

Geen.

Een maand nadat de piano gestemd was hoorde ik een irritant geluid tidens het spelen.
1 berichtje naar Hermansch en binnen een week is de piano opnieuw gecontroleerd.
Goede, snelle...
Goede, snelle service!