Peter Vlasveld

Prima service en vakmanschap.
Zeer tevreden over transport en stemmen.

Angélique Post

Hermansch Pianotechnieken komt bij ons al sinds 2006. De service en adviezen zijn goed.

Bent u geholpen volgens verwachting?

Voor de aanschaf van onze huidige piano heeft Hermansch Pianotechnieken ons goed geadviseerd.

Geen.

Goede afspraken die ook nagekomen worden. Vertrouwd en al jarenlange gebruik gemaakt van deze pianostemmer.

Zie boven

nee, prima service

Joyce

Superfijn bedrijf. Vriendelijk, snel en goed betaalbaar!

Vriendelijk

Aschwin is een fijn mens en zeer kundig. Onze piano is volledig gerenoveerd en dit heeft hij zeer goed uitgevoerd. Goede service en prettige communicatie bij het maken van afspraken

B. Bastiaanssen

Herrmansch stemt al meer dan 10 jaar onze piano en heeft ook een aantal reparaties uitgebreid.

Bent u geholpen volgens verwachting?

Mr. Herrmansch levert kwalitatief erg goed werk. Daarnaast is hij altijd vriendelijk, flexibel met tijden , en bereid om mee te zoeken naar de beste oplossing voor kleine mankementen in de piano.

Prima ervaring, kundige mensen, vriendelijk. Al jaren klant.

Bent u geholpen volgens verwachting?

Ik bekijk de website nooit dus daar kan ik geen oordeel over geven.

Sterke punten: deskundig en vriendelijk, geïnteresseerd

Uw kritiek? Ja graag!

Betere planning cq afstemming voor t stemmen. In overleg afspraak maken ipv een datum voorstellen. Nu was t zo dat als t niet uitkomt je pas 2 of 3 maanden later aan de beurt bent.

Vlotte verhuis van een klassieke piano. Zeer blij dat we het toch via een verhuisbedrijf gedaan hebben.

Uw kritiek? Ja graag!

Reserve materiaal bij panne! Het eigenlijke hefmateriaal voor de piano was stuk, dus moest het de oude manier...met mankracht... Gelukkig geen probleem voor deze verhuis ..

Prima... aardige keurig nette pianostemmer ??