Bent u geholpen volgens verwachting?

Algemene website van derden algemener laten.

Gert Nützel

UItstekend, aan te bevelen !

Prima service, deskundig en vriendelijk. Houden zelf bij wanneer het weer tijd is om te komen stemmen maar die afspraak is ook gemakkelijk te verzetten naar een ander gewenst moment.

Sven Versluis

Keurig personeel, duidelijk verstand en ervaring met de gedane werkzaamheden. Ook de reden dat ik een specialist wilde, de mensen van Herrmansch Pianotechnieken zijn duidelijk liefhebbers die... Keurig personeel, duidelijk verstand en ervaring met de gedane werkzaamheden. Ook de reden dat ik een specialist wilde, de mensen van Herrmansch Pianotechnieken zijn duidelijk liefhebbers die voorzichtig met spullen om weten te gaan ... net zoals ik dat zelf doe en wil.

Zo door blijven gaan!

Goed piano vervoer!

Bent u geholpen volgens verwachting?

Miscommunicatie over afgesproken tijd. We hadden afgesproken, dat er gebeld zou worden als er naar de standplaats van de piano werd gereden (particuliere aankoop), zodat ik ook tijdig aanwezig kon... Miscommunicatie over afgesproken tijd. We hadden afgesproken, dat er gebeld zou worden als er naar de standplaats van de piano werd gereden (particuliere aankoop), zodat ik ook tijdig aanwezig kon zijn. Een uur eerder dan gepland waren ze al ter plaatsen en werd uiteindelijk de piano 's middags pas gebracht vanwege de gereden route. Geen probleem omdat ik de gehele dag vrij had genomen, maar wel onhandig als je meerdere afspraken op een dag hebt staan. Uiteindelijke afhandeling was prima!

Reactie Herrmansch Pianotechnieken:

Hartelijk dank voor uw tips. Wij zullen dit zeker meenemen.

Onze piano is keurig netjes afgeleverd. Waarvoor dank.

J Braat

Herrmansch Pianotechnieken stemt al een aantal jaar onze piano twee keer per jaar.

a

a