Steffen

Echt een geweldig programma. Ik had niet verwacht dat het zo diep en betekenisvol voor mij zou zijn. Je wordt niet alleen aan het denken gezet maar ik heb ook geleerd hoe ik dit toe kan passen.

Prettige sfeer, goede balans theorie en uitvoering, fijne locatie

Zeer goed. Ruimte voor individuele inbreng, feedback/hulp door deelnemers en goede balans 'theorie' en 'praktijk'.

futurelead

Prima training, prima trainer, matige locatie

Daan Bleichrodt - IVN Natuureducatie

Het was voor mij een prettig kennismaking met de filosofie en vooral toepassing van het waarderende onderzoek. Voor mij weer een hele andere manier om naar projecten, organisaties en mensen te... Het was voor mij een prettig kennismaking met de filosofie en vooral toepassing van het waarderende onderzoek. Voor mij weer een hele andere manier om naar projecten, organisaties en mensen te kijken. Ben zelfs compleet anders naar het woord waarderen gaan kijken. Door de compacte groep, konden we veel oefenen met de toepassing. Aanrader voor iedereen die zelf minder hard wil werken en anderen wil helpen groeien!

Ministerie van Financiën

Blueriq

De training "Organisatieontwikkeling met Theorie U" heb ik met veel plezier gevolgd. De cognitieve zakelijke wereld werd verbonden met de zachte kant van (blijvende) transformaties. Zonder dat het... De training "Organisatieontwikkeling met Theorie U" heb ik met veel plezier gevolgd. De cognitieve zakelijke wereld werd verbonden met de zachte kant van (blijvende) transformaties. Zonder dat het vaag en zweverig werd heeft Jos dit uitgelegd en mij dit laten ervaren en doorvoelen. Het was naast het leren begrijpen en toepassen van Theorie U ook een reis in mezelf. Het heel goed leren waarnemen wat er in mezelf en om mij heen gebeurd zorgt voor het kunnen realiseren van blijvende transformaties. Een prachtige training die verder gaat dan de klassieke verandermanagement trainingen!

Erg ontspannen en warme sfeer. Praktische begrijpelijke modellen, waar je direct mee aan de slag kan.

decommunicatiecraen

Het Eerste Huis creeert een heel prettige leeromgeving door de manier waarop zij hun cursisten benaderen, door de locatie van de training en natuurlijk door de inzet van een zeer professionele... Het Eerste Huis creeert een heel prettige leeromgeving door de manier waarop zij hun cursisten benaderen, door de locatie van de training en natuurlijk door de inzet van een zeer professionele trainer. Judy verstaat haar vak! Naast uitgebreide vakinhoudelijke kennis, de feedback die ze zowel op locatie als tussen de bijeenkomsten geeft, heeft ze het vermogen in te spelen op de actuele behoefte van de groep. De training Embodied Leadership heeft mij echt verrijkt.

Annemarie Reeuwijk, Amèr Coaching

Ik vond de training heel erg waardevol. De locatie was heerlijk, aan alles was gedacht. De inhoud van de training was heel volledig en goed opgezet, in overzichtelijke blokken met tussendoor... Ik vond de training heel erg waardevol. De locatie was heerlijk, aan alles was gedacht. De inhoud van de training was heel volledig en goed opgezet, in overzichtelijke blokken met tussendoor allerlei inspiratie. De trainster was embodied in haar hele zijn, erg inspirerend!