Veel informatie, gelukkig ook interactief, mooie locatie, lekkere lunch. Kortom een prettige en voor mij inspirerende workshop.
areaconsult
Het waren drie rijke, voedzame en leerzame dagen. Die in een prettige, coöperatieve en open sfeer zijn verlopen.
Mijn eerste ervaring met Embodied Learning, goed georganiseerd, op een prachtige locatie. Inspirerende docente en ervaring.
Sabine
Mijn ervaring met het Eerste Huis is altijd goed. Deze training vond ik echter niet heel veel toegevoegde waarde hebben ten aanzien van Organisatieontwikkeling met Theory U.
An
Een prettige training om te vertragen en ervaring op te doen met luisteren naar het lichaam en echt luisteren naar anderen
Ime Duyfjes
Ik heb deze leergang heel bewust gekozen omdat ik in de toekomst mogelijk meer met lichaamsgericht werk wil doen. Ik wilde meer verschillende lichaamsgerichte werkvormen ervaren. Omdat ik Paula al...Ik heb deze leergang heel bewust gekozen omdat ik in de toekomst mogelijk meer met lichaamsgericht werk wil doen. Ik wilde meer verschillende lichaamsgerichte werkvormen ervaren. Omdat ik Paula al eens eerder als trainer heb meegemaakt, heb ik voor deze leergang gekozen. Ik vind het fijn dat Paula vanuit haar rust een veilige setting te creëren waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. Dit kwam de groepsdynamiek ten goede. Fijn dat deze leergang in een kleine setting plaatsvindt. De groep heb ik als fijn ervaren en ik vond het jammer dat ik de laatste dag eerder weg moest.
Ez
Leuke en interessante training. Kennisniveau was voorafgaand 0 en kon toch gemakkelijk meekomen in de materie. Zeer open setting, waardoor er optimale interactie is en ervaringen uitgebreid gedeeld...Leuke en interessante training. Kennisniveau was voorafgaand 0 en kon toch gemakkelijk meekomen in de materie. Zeer open setting, waardoor er optimale interactie is en ervaringen uitgebreid gedeeld worden, wat de leercurve alleen maar bevordert.
VIB Netwerken
Zinvolle training
Top, vanuit een diepgaande laag kunnen leidinggeven en coachen. Wie kies jij te zijn wat je aan het doen bent.
Ilse van Leeuwen
Heel bijzondere dagen met de deelnemers en Jos. Ik loop nog steeds op wolkjes. Het was alles wat ik ervan verwacht had en meer.