Esencia training en coaching

Afgelopen vrijdag heb ik de workshop embodied learning gevolgd. Het was mijn eerste ervaring met het Eerste Huis. Ik heb de contacten vooraf met het Eerste huis als prettig ervaren en de workshop... Afgelopen vrijdag heb ik de workshop embodied learning gevolgd. Het was mijn eerste ervaring met het Eerste Huis. Ik heb de contacten vooraf met het Eerste huis als prettig ervaren en de workshop als zeer aangenaam. De trainster Paula Korthoff straalt rust, kundigheid en bevlogenheid uit. Een prettige combi.

Madame & Office |Josée van den Heuvel

Reinventing Organizations geeft een verhelderend overzicht van het bekende boek van Laloux met pakkende praktijkvoorbeelden in een prettige setting met aandacht voor de inwendige mens en met oog... Reinventing Organizations geeft een verhelderend overzicht van het bekende boek van Laloux met pakkende praktijkvoorbeelden in een prettige setting met aandacht voor de inwendige mens en met oog voor andere meerwaarden, zoals netwerken. Josée van den Heuvel |Madame & Office

Mensgericht, betrokken en kundig. De workshop ervaren zoals beschreven op de website, inspirerend!

(Bewerkt)

De training was niet helemaal wat ik ervan verwachtte. Onderwerp was echter wel interessant.

(Bewerkt)

Art of hosting is een zeer mooie manier om af te stemmen op wat de groep te brengen heeft. Onvoorwaardelijk vertrouwen dat deze groep op dit moment precies te bieden heeft wat nodig is voor het... Art of hosting is een zeer mooie manier om af te stemmen op wat de groep te brengen heeft. Onvoorwaardelijk vertrouwen dat deze groep op dit moment precies te bieden heeft wat nodig is voor het proces, maakt dat iedereen zijn of haar inbreng kan doen en dat het tempo van de ontwikkelingen dan dus precies goed is. In deze workshop ervaar je dat dat echt kan.

Jessenhofke

Prachtige organisatie, goede opvolging. De training Art Of Hosting geeft je praktische tools om aan de slag te gaan. Van droom naar plan in 3 dagen, schitterend.

Peter Amesz

Het was een ontspannen en leerzame training. Een mooie afwisseling tussen een persoonlijke benadering en de mogelijkheid om met concrete oefeningen de U te doorlopen. Naast een heel aantal praktisch... Het was een ontspannen en leerzame training. Een mooie afwisseling tussen een persoonlijke benadering en de mogelijkheid om met concrete oefeningen de U te doorlopen. Naast een heel aantal praktisch bruikbare oefeningen te hebben geleerd ook weer nieuwe inzichten gekregen in mijzelf en het proces van de Theory U.

Het Eerste Huis bood in een prettige omgeving een uitstekende training waar we nog veel van gaan horen.

Jolanda Verburgt

Wat een geweldige ervaring! De trainers laten zowel in hun rol als in hun persoon zien dat zij het gedachtegoed "leven". Dit maakt deze training extra sterk. 4 dagen in de bubble met overnachting is... Wat een geweldige ervaring! De trainers laten zowel in hun rol als in hun persoon zien dat zij het gedachtegoed "leven". Dit maakt deze training extra sterk. 4 dagen in de bubble met overnachting is aan te raden voor een nog diepere werking van de stof. Als coach/leider ben je zelf het belangrijkste instrument, je gaat dus zelf ook door de 'molen'. Je krijgt tegelijkertijd nieuwe werkvormen aangereikt die je heel praktisch kunt inzetten. Je wordt uitgenodigd om het intuïtieve denken een gelijke plaats in te laten nemen naast het intellectuele denken. De effecten zijn in de training onmiddellijk merkbaar en toepasbaar.

Anko Tijman

Ik heb de cursus als waardevol ervaren - juist door zelf als coachee EN coach te acteren leer je zowel coachen als gecoacht worden. Mijn coachvraag is goed beantwoord en ik weet ook beter wat ik... Ik heb de cursus als waardevol ervaren - juist door zelf als coachee EN coach te acteren leer je zowel coachen als gecoacht worden. Mijn coachvraag is goed beantwoord en ik weet ook beter wat ik (soms niet) moet doen om beter te coachen.