Een prima ervaring. In 2 dagen je bewust worden dat een positieve vraagstelling een groot verschil kan maken.
Training: mooie...Het Eerste Huis: prima georganiseerd, prima locatie training. Facturatieverzoek vooraf was niet expliciet, waardoor betalingsherinnering nogal onverwacht kwam.
Training: mooie training, integere trainer, goede tijdsbewaking, ondanks breed spectrum van onderwerpen toch een duidelijke rode lijn, vooral veel praktische oefening. Sommige onderdelen spraken me minder aan, desondanks goed gevoel overgehouden aan het geheel.
Teleurstellend
Workshop voldeed prima aan verwachting. Wilde vooral weten wat het behelst. Een nieuwe kijk op organisaties.
De workshop geeft een goed inzicht in zelfsturing en heelheid in organisaties en hoe dit in de praktijk functioneert. Tevens is de beleving met korte opdrachten en interacties met de deelnemers een...De workshop geeft een goed inzicht in zelfsturing en heelheid in organisaties en hoe dit in de praktijk functioneert. Tevens is de beleving met korte opdrachten en interacties met de deelnemers een waardevolle beleving van het cyaan organiseren.
Heleen Steinbuch / Stimenz
De workshop over "reinventing organisations" was inspirerend en helder. Ideeën opgedaan en leuke mensen ontmoet.
RAK-VU
Goede actuele informatie, prettige docent
Emmy Wietsma/ Menzis
Ik vond de opset van de trainig leuk. De trainer was erg inspirerend en de oefeningen erg behulpzaam.
Ik ben zeer tevreden over de door mij gevolgde training en de organisatie daarom heen door het Eerste Huis. Alles liep volgens afspraak, op tijd, netjes geregeld. De training zal (ZO en...Ik ben zeer tevreden over de door mij gevolgde training en de organisatie daarom heen door het Eerste Huis. Alles liep volgens afspraak, op tijd, netjes geregeld. De training zal (ZO en Heelheid in organisaties) voldeed prima aan mijn verwachtingen en sloot goed aan bij wat ik al wist, wilde leren, hoe ik verder kon. Klassikaal goed aangesloten bij niveau van de groep, individueel ruimte om eventueel wat dieper door te sparren. De trainer was zelf doorlopend het voorbeeld in gedrag en woord waar het om ging: practice what you preach. Mooi om te ervaren voor mij aan den lijve. Verder had ze veel kennis van zaken, en bleef ook gewoon een heel prettig mens.