Organisatie door Eerste Huis en training beide zeer positief. Mooie opbouw van de training, goede groepsgrootte, goede passende trainingslocatie. Verblijf in huize Bergen vond ik erg tegenvallen....Organisatie door Eerste Huis en training beide zeer positief. Mooie opbouw van de training, goede groepsgrootte, goede passende trainingslocatie. Verblijf in huize Bergen vond ik erg tegenvallen. Kleine kamers, geen gelegenheid voor koffie of thee in Boomgaard. Service ttv maaltijd niet altijd klantvriendelijk.
Chris Heidekamp
Zeer positieve ervaring, Heleen is een prettige trainer die goed mee veerde met de krachten in de groep. De dagen hebben mij geholpen een beeld te vormen bij zelfsturing, mijn eigen ontwikkelingen...Zeer positieve ervaring, Heleen is een prettige trainer die goed mee veerde met de krachten in de groep. De dagen hebben mij geholpen een beeld te vormen bij zelfsturing, mijn eigen ontwikkelingen en hoe we de organisatie verder kunnen ontwikkelen.
Sakira Lanting, Psychologenpraktijk Hartlant, Centrum voor opmerkzaamheid, Van Ede & Partners in Eindhoven/Maastricht
De organisatiemismprima, de informatie wordt transparant geleverd, zaken waren erg duidelijk. Ook de herinneringsmail dat de training aaanstaande is, is uitnodigend. De ontvangst en de...De organisatiemismprima, de informatie wordt transparant geleverd, zaken waren erg duidelijk. Ook de herinneringsmail dat de training aaanstaande is, is uitnodigend. De ontvangst en de begeleiding gedurende de training is heel goed.
Top training alan seale
Monique Sampimon
Waardevol seminar van Jos Rovers gevolgd tijdens event van Stichting Gouden Oor. Geïnspireerd daardoor de 3-daagse training Zelfsturing en heelwording gevolgd. Helaas was Jos daar zelf afwezig als...Waardevol seminar van Jos Rovers gevolgd tijdens event van Stichting Gouden Oor. Geïnspireerd daardoor de 3-daagse training Zelfsturing en heelwording gevolgd. Helaas was Jos daar zelf afwezig als trainer. Pluspunt van de training was het ervaringsgerichte leren en zelf even onderdeel zijn van het proces. Dit kost wel heel veel tijd, waardoor ik mijn verwachting als trainer (zelf) moest bijstellen. Het is geen train-de-trainer voor wie dat verwacht. De groep bestond uit 16 deelnemers. Op twee van de drie dagen werd de training verzorgd door één trainer. Over deze keuze heb ik mij enorm verbaasd omdat één trainer op 16 deelnemers onvoldoende aandacht kan geven aan begeleiding dan wel emotioneel opvangen van mensen. De kwaliteit van de (extern ingehuurde) trainers is prima. De locatie midden in het bos is fantastisch. Tip: reserveer geen kamer op de zolderetage. De eindtijd van de trainingsdag(en) kwam niet overeen met de online vermelding op de website. De prijs van de training knaagt aan mij, het voel meer als winstmaximalisatie- dan als een purpose-driven cyane organisatie. Het boek van Laloux en een vergaderarrangement zou minstens bij de prijs inbegrepen moeten zijn.
Inspirerende workshop. Miste wel de verbinding tussen de oefeningen en de methodiek
Martine
Ik vond t n hele fijne training met n mooi uitgangspunt. Laat netjes kennismaken met de hoofdpunten uit t boek: heelheid als doel en basis bij zelfsturing.
Nuttige training over zelfsturing en heelheid.
Ans Grimbergen / Menzis
Ik vind het een verhelderende, inspirerende en waardevolle training gericht op heelheid en de weg naar zelfsturing in je organisatie. Een prachtig dynamisch proces welke je rustig kunt uitvouwen.
Patrick
Een inspirerende training en een ervaring rijker. Veel geleerd van en met de andere cursisten. Theorie en praktijk, reflectie en persoonlijke leerdoelen kwamen mooi bijeen.