Een prachtige ervaring; veel nieuwe coachingstools ontvangen om een coachee vanuit allerlei verschillende aspecten naar zichzelf te laten kijken en veel geoefend, waardoor ik ook persoonlijk nieuwe...Een prachtige ervaring; veel nieuwe coachingstools ontvangen om een coachee vanuit allerlei verschillende aspecten naar zichzelf te laten kijken en veel geoefend, waardoor ik ook persoonlijk nieuwe inzichten heb gekregen en plannen heb gemaakt.
marleen beevers
Topkwalitatieve begeleiding, gelijkgestemde kandidaten, een verfijnde omgeving en een proces dat in je persoonlijk en professioneel leven instant implementeerbaar is. the only way is up!...Topkwalitatieve begeleiding, gelijkgestemde kandidaten, een verfijnde omgeving en een proces dat in je persoonlijk en professioneel leven instant implementeerbaar is. the only way is up! marleen
Heel prettig, persoonlijk en attent. De training was fantastisch, elke dag plezier van. Fijne groep. Alan is uniek en bijzonder. Fijn dat er nog extra hulp was van Gabrielle, Jo en Liesbeth.
Birgit Nijhuis/Crann Consultancy
Goede trainers met veel praktische oefeningen
Origins Architecten / Vijverschie
Ik vond het een hele bijzonder en waardevolle training
Vlipillon
Mijn ervaring met Het Eerste Huis was prettig. De zaken rondom de training waren goed georganiseerd. Prettige locatie. Ook de groep deelnemers functioneerde heel prettig met elkaar.
Tamira Nicolai/ TWST organisatieadvies
Zeer professioneel! Leren door te doen, te ervaren en te reflecteren. Door de vele reflectiemomenten blijf je echt met je aandacht in het hier en nu en in het leerproces. Ik ben nog nooit zo weinig...Zeer professioneel! Leren door te doen, te ervaren en te reflecteren. Door de vele reflectiemomenten blijf je echt met je aandacht in het hier en nu en in het leerproces. Ik ben nog nooit zo weinig afgeleid geweest in een training/workshop als tijdens deze training!
(Nog) beter dan verwacht, zowel de sfeer, de praktische toepasbaarheid als de inzichten tijdens de training
Format: van begin tot en met het einde zeer zorgvuldig opgezet. De informatie van het Eerste Huis vooraf en na afloop van de training was uitstekend. De trainers Richard en Simone creëren vanaf het...Format: van begin tot en met het einde zeer zorgvuldig opgezet. De informatie van het Eerste Huis vooraf en na afloop van de training was uitstekend. De trainers Richard en Simone creëren vanaf het begin een veilige omgeving en zijn zeer benaderbaar gedurende de training. Content: goede balans van theorie (weinig) en zelf ervaren/oefeningen (veel).
Sascha Krijger
Zeer indrukwekkende training en (voor mij) mooi vervolg op Soul Mission * Live Vision workshop. Erg praktisch met goed uitgewerkte frameworks en gedegen theoretische basis. Alan Seale is een meester...Zeer indrukwekkende training en (voor mij) mooi vervolg op Soul Mission * Live Vision workshop. Erg praktisch met goed uitgewerkte frameworks en gedegen theoretische basis. Alan Seale is een meester in het zorgen voor een veilige atmosfeer en een goede uitleg van het instrumentarium, waardoor in elk geval ik echt de diepte in durf te gaan met de oefeningen. En juist daardoor zie je ook meteen dat je met zijn manier van werken ontzettend snel tot de essentie kunt doordringen. Zowel in relatie tot vraagstukken van jezelf, kwesties die spelen in relatie tot andere personen als organisatievraagstukken. Mooi ook dat het gaat over het aanboren van de potentie van mensen (incl. zelf oplossend vermogen) i.p.v. methodieken voor 'quick fixes'.