Mirka Hirsch/ Stichting Intermin

Training organisatieontwikkeling met Theory U. Training was goed opgezet, mooi om een u-proces te doorlopen met de groep.

Goede training en begeleiding

Jantien Bosma RIBW-kam

De training organisatie verandering van uit de U heeft me veel gebracht .
De training organisatie verandering van uit de U heeft me veel gebracht .
Met name weer inzien dat je jezelf kwijt kan raken. Alle theorie liggen opgeslagen en is herkenbaar maar bemerken dat je weer zover afstaat van je eigen bron vond ik confronterend en ontroerde mij.
Ook de worsteling om mijn eigen ruimte te creëren gaf me weer nieuwe inzichten.

Een warm bad waarin al snel de interne interactie[mindpatterns] werd vertraagd door simpele oefeningen, waardoor grounding en reflectie konden plaats vinden. Wat leidde tot een andere inzichten.

John Kruythoff

Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Verhelderend in de materie, met goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Ik heb de training als intensief ervaren met zeer veel nieuwe informatie.... Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Verhelderend in de materie, met goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Ik heb de training als intensief ervaren met zeer veel nieuwe informatie. Door de zeer prettige sfeer en structurele opbouw gedurende de dagen echter goed vol te houden.

TPLC

Goede informatievoorziening.

Ik heb de training positief ervaren. De locatie, medestudenten en de docent waren heel goed. De inhoud van de cursus was anders dan ik had verwacht en daardoor in de praktijk moeilijk toepasbaar.

Lonneke Zwinkels - Motifactory

(Bewerkt)

Vooral de casus maakt het kennismaken met Zelfsturing en Heelheid heel levendig. Daar heb ik veel van geleerd. Dag 1 had voor mij wat dieper mogen gaan. Onze praktijk had wat mij betreft meer... Vooral de casus maakt het kennismaken met Zelfsturing en Heelheid heel levendig. Daar heb ik veel van geleerd. Dag 1 had voor mij wat dieper mogen gaan. Onze praktijk had wat mij betreft meer onderdeel uit mogen maken van de driedaagse.

Caroline Veerman

Wat een inspirerende ervaring om kennis te maken met Het Eerste Huis: fijne mensen, goed georganiseerd (tot in de puntjes!) en een buitengewoon inspirerende training.
Transformational...
Transformational Presence in Leadership en Coaching steekt met kop en schouders uit boven enige training die ik ooit eerder heb gevolgd. Alan Seale beschikt over doorleefde kennis uit de Oude Wijsheid en moderne kwantumfysica, die hij heeft vertaald naar een praktische aanpak. Deze aanpak is geschikt om mee te werken in organisaties, teams en met individuen.
De training heeft mij een totaal andere kijk gegeven op mijn eigen rol in deze tijd, in veranderprocessen en mijn mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan een resultaat dat ieders verwachtingen te boven gaat én de wereld een beetje mooier maakt.

Fantastische rijke training, genereert inzichten.