Intensieve training met goede balans tussen theorie en praktijk. Door de theorie in oefeningen toe te passen ervaar je deze lijfelijk, waardoor het beklijft. Kan geen boek tegen op!
Maryse Verzuu
Professionele club trainers. Zeer goede opbouw van de training waardoor je stapje voor stapje meegenomen wordt in het proces. Eigen inzet van de trainers op prettige manier aanhevuld met externe...Professionele club trainers. Zeer goede opbouw van de training waardoor je stapje voor stapje meegenomen wordt in het proces. Eigen inzet van de trainers op prettige manier aanhevuld met externe sprekers.
Ervaring Eerste Huis zeer positief: eigentijds, gedreven, gepassioneerd, professioneel, authentiek, oprecht, toegewijd Ervaring training: positief. Relevante en constructieve methode/aanpak....Ervaring Eerste Huis zeer positief: eigentijds, gedreven, gepassioneerd, professioneel, authentiek, oprecht, toegewijd Ervaring training: positief. Relevante en constructieve methode/aanpak. Deskundige, professionele trainer.
A.I. training als try out. Fantastische groep en accommodatie. Trainer Matthijs zorgde voor een sfeer die een try out ontsteeg. Kracht van de methode daadwerkelijk ervaren.
AndUrs
De training Appreciatie Inquiry heeft me opnieuw en sterker bewust gemaakt vanmogelijkheden om de kracht van deze methode te gebruiken bij mijn werk in teams en organisaties.
Ozgur Eylen - ibis Rotterdam City Centre
Een ervaring om nooit te vergeten
Zeer interessante opleiding die je toelaat de dingen op een andere manier te bekijken.
Zeer positief !
Floris Licht / Novotel Amsterdam Schiphol Airport
After 12 years with Hilton with plenty of focus on leadership development and training this was by far the best training in its kind I have ever had.