Deze training kan ik kort het best omschrijven als « a once in a lifetime experience ». Het gaf me de mogelijkheid en de tijd om te reflecteren over wie ik ‘echt’ ben als persoon, als collega,...Deze training kan ik kort het best omschrijven als « a once in a lifetime experience ». Het gaf me de mogelijkheid en de tijd om te reflecteren over wie ik ‘echt’ ben als persoon, als collega, als hoteldirecteur, als vader, als partner ; een training die op een holistische manier jouw privé en professionele omgeving laat benaderen. Op regelmatige basis word je uit jouw comfortzone getrokken en word je mentaal en fysiek “gechallenged” en telkens land je ergens op een nieuwe plek. Het Eerste Huis heeft deze training gefaciliteerd door vooral veel context te geven, interessante ‘sprekers’ en ‘doeners’ uit te nodigen tijdens de verschillende sessie’s en de cohesie tussen alle deelnemers te bevorderen. Vandaag, ettelijke maanden na het trainingsparcours, kan ik zeggen dat ik bepaalde aspecten in mijn daytoday operations anders aanpak en voel ik me meer betrokken bij de zaak en kan ik dit ook uitstralen naar de mensen rondom mij. Met dank.
De cursus was zeker inspirend. Ik leek de enig 'nog niet belieber'te zijn maar heb me toegevoegd aan de schare van mensen die graag in een cyane organisatie zou willen werken. De combinatie van de...De cursus was zeker inspirend. Ik leek de enig 'nog niet belieber'te zijn maar heb me toegevoegd aan de schare van mensen die graag in een cyane organisatie zou willen werken. De combinatie van de theorie, en het werken aan cyane organisatie ontwikkeling voor een klant, met cyane werkvormen waren heel spannend en leerzaam.
Karen
Een inspirerende training. De trainers hebben veel kennis en ervaring. Veel geleerd van en met de andere cursisten.
De training gaf me nieuwe inzichten mbt zelfsturing (wat het wel, maar ook niet is) en wat in de toepassing ervan essentieel is om mee rekening te houden. Het was voor mij nog te weinig praktisch...De training gaf me nieuwe inzichten mbt zelfsturing (wat het wel, maar ook niet is) en wat in de toepassing ervan essentieel is om mee rekening te houden. Het was voor mij nog te weinig praktisch om echt te laten 'landen'.
Elian Stienen / Rabobank
Inspirerende maar ook confronterende dagen die omgevlogen zijn en lang na blijven sudderen
Ardie van Halen / Belastingdienst
Ik heb de training Zelfsturing en Heelheid in Organisaties als zeer inspirerend ervaren. Onder bezielende leiding van Jos en Teun ben ik tot heldere inzichten gekomen. Dit geeft mij de drive en...Ik heb de training Zelfsturing en Heelheid in Organisaties als zeer inspirerend ervaren. Onder bezielende leiding van Jos en Teun ben ik tot heldere inzichten gekomen. Dit geeft mij de drive en daadkracht om door te gaan op mijn pad naar heelheid, herkenning en erkenning van evolutionair doel en zelfsturing/verantwoordelijkheid nemen. Voor mezelf en voor de organisatie waarin ik mijn rollen vervul.
Jan Jutstra / AndUrs
Ik volg met enige regelmaat een training bij Het Eerste Huis omdat ik er uitgedaagd word door een andere bril naar veranderprocessen te kijken. Dat is inspirerend vooral omdat er een appèl gedaan...Ik volg met enige regelmaat een training bij Het Eerste Huis omdat ik er uitgedaagd word door een andere bril naar veranderprocessen te kijken. Dat is inspirerend vooral omdat er een appèl gedaan wordt op wat ik daarin als coach kan doen en ook op wie ik daarin als mens ben. Dat zet me aan het denken, brengt me in beweging en maakt me blij!
Erg belevingsgerichte training. Boeiend en inspirerend. Bij wijlen ook verwarrend en zoekend. Cyaan organiseren is nog echt experimenteel en dat is ook te merken in de training.
noorderwijs
Na de Training U-theory, vorig jaar gevolgd bij het Eerste Huis, kon ik me moeilijk voorstellen dat een volgende training over het boek van Laloux, net zoveel zou brengen. Dat is toch gebeurd. Een...Na de Training U-theory, vorig jaar gevolgd bij het Eerste Huis, kon ik me moeilijk voorstellen dat een volgende training over het boek van Laloux, net zoveel zou brengen. Dat is toch gebeurd. Een goede training met een boeiende en voor mij persoonlijk confronterende 'real life' case.