Vakkennis Bouwkundige
8.2/10

Goede ervaring

Ervaren en prettige bouwkundige

De inspecteur was informatief. Wat mij wel verbaasde (misschien omdat ik dit wel heb gezien bij een eerdere inspectie door een ander bedrijf): de inspecteur had geen ladder bij zich om op het dak te... De inspecteur was informatief. Wat mij wel verbaasde (misschien omdat ik dit wel heb gezien bij een eerdere inspectie door een ander bedrijf): de inspecteur had geen ladder bij zich om op het dak te kijken.

De inspecteur belde om aan te geven dat hij vertraging had. Ook betrok hij de eigenaar van het pand in zijn inspectie.

De Inspecteur was vriendelijk en kon veel tips geven.

Hougardy

De heer die de inspectie uitvoerd doet dit erg grondig! Hij is inmiddels bekend bij ons en raden hem zeker aan!!!

Reactie Het Inspectiehuis:

Wat een mooie cijfers, beter kunnen we het niet doen :)

Fritz Witt

De expert was goed op tijd en deed zijn werk vlot.

Beschikbaarheid

Netjes en correct

Professioneel. Komt vakkundig en betrouwbaar over

Reactie Het Inspectiehuis:

Hartelijk dank voor het plaatsen van de review.

Een overzichtelijke website, kon vlot een afspraak inplannen, bouwkundig onderzoek zelf werd goed ter plekke aan mij uitgelegd.

Reactie Het Inspectiehuis:

Fijn dat u zo goed geholpen bent en bedankt voor de review.

Prettig en professioneel

duidelijk en meedenkend

Anna Hosman

In oktober 2018 hebben wij een keuring laten doen van ons daarna gekochte huis. Nette keuring, snel rapport. Tot dat enkele maanden later de gehele zolder vol bleek te zitten met actieve houtworm... In oktober 2018 hebben wij een keuring laten doen van ons daarna gekochte huis. Nette keuring, snel rapport. Tot dat enkele maanden later de gehele zolder vol bleek te zitten met actieve houtworm (vloeren, steunbalken, dakbeschot) waar niets van in het rapport terug te vinden is. Dit is ook gewoon te zien zonder gipsplaten weg te hoeven halen. Bij navraag wordt er geantwoord; de gehele zolder, het dak en de kruipruimte zijn beoordeeld als "dienen aanvullend geinspecteerd te worden". Het inspectiehuis stuurt dus een inspecteur om je te adviseren de kruipruimte, zolder en dak te laten inspecteren en belangrijke ongedierte plagen (zie zichtbaar zijn) zien ze over het hoofd. Je hebt dus niets aan dit bedrijf.

Snel werk.

St. Eco-wonen

Communicatie goed, uitvoering goed, duidelijk rappert

Met name het resultaat was zeer overzichtelijk en duidelijk