Vakkennis Bouwkundige
8.2/10

Veel tips voor het beheer van het huis

Prettig

goede kennis van zaken

Bouwkeuring

Deskundigheid inspecteur

Dank u wel voor het plaatsen van de review.

Ik heb een prima ervaring met de bouwkundige keuring die het Inspectiehuis heeft uitgevoerd.

Het rapport is snel opgeleverd; op de 2e werkdag na de dag waarop de keuring heeft plaatsgevonden. Zeer goed.

Reactie Het Inspectiehuis:

Dank u wel voor de review.

Klantgericht en goed advies!

Vriendelijk personeel

Reactie Het Inspectiehuis:

Wat een mooi bericht, hier doen we het toch voor :)

Prettig en accuraat.

Telefonisch vond ik het vertrouwen geven. De persoon ter plaatse was erg toegankelijk, ter zake kundig en to the point. Op een enkele vraag kreeg ik gedegen antwoord. Ook dat gaf veel vertrouwen.... Telefonisch vond ik het vertrouwen geven. De persoon ter plaatse was erg toegankelijk, ter zake kundig en to the point. Op een enkele vraag kreeg ik gedegen antwoord. Ook dat gaf veel vertrouwen. Ik ben zeer tevreden.

Reactie Het Inspectiehuis:

Onze hartelijke dank voor het plaatsen van de (mooie) review.

Rob Ewalds

Prima samenwerking: snelle response, attente en heldere communicatie.

Grondige inspectie, geeft prima inzicht in zaken die we even moeten oppakken. Keurig rapport, voorzien van foto's. Prima naslagwerk voor als we de woning straks in bezit hebben.

Reactie Het Inspectiehuis:

Onze hartelijke dank voor de tijd die u heeft genomen. Namens het gehele team wensen wij u alvast heel veel woongenot in de nieuwe woning.

Prima bedrijf. Snel contact, goed geleverd wat ze beloofd hebben. Goedkope combi-deal bouwkundige keuring + taxatie

Snel contact.
Goed geleverd wat ze beloofd hebben.
Goedkope combi-deal bouwkundige keuring + taxatie

Michael Timmers

Er was iets fout gegaan bij de planning van het inspectiehuis, maar dit werd keurig snel opgepakt waardoor de bouwkundig inspectie door kon gaan. Met de inspecteur de ronde meegelopen die mij toen... Er was iets fout gegaan bij de planning van het inspectiehuis, maar dit werd keurig snel opgepakt waardoor de bouwkundig inspectie door kon gaan. Met de inspecteur de ronde meegelopen die mij toen al prima op de aandacht punten wees.