Vakkennis Bouwkundige
8.2/10

Zeer meedenkend. Onze vloer moesten geïnspecteerd worden echter kon dat niet goed gebeuren door de 7 cm dikke laag pur schuim. Toch netjes foto's en een rapportje afgeleverd. En het bedrag netjes... Zeer meedenkend. Onze vloer moesten geïnspecteerd worden echter kon dat niet goed gebeuren door de 7 cm dikke laag pur schuim. Toch netjes foto's en een rapportje afgeleverd. En het bedrag netjes aangepast.

Meedenkend

Opdracht gegeven voor een keruing van een betonvloer echter kon er niet goed geïnspecteerd worden ivm een hele laar pur schuim. Hierover is toch netjes een inspectie rapport geschreven. En werd er... Opdracht gegeven voor een keruing van een betonvloer echter kon er niet goed geïnspecteerd worden ivm een hele laar pur schuim. Hierover is toch netjes een inspectie rapport geschreven. En werd er netjes gesproken over het bedrag wat we eigenlijk zouden moeten betalen. Deze hebben we netjes terug kunnen brengen omdat het onderzoek niet volledig uitgevoerd kon worden.
Denk mee en zou jullie zeker aanraden aan kennissen of vrienden.

meedenkend

Goede snelle en vakkundige service

Werd na aanmelding via website meteen gebeld voor een afspraak

Snelle inspectie en rapportage. Duidelijke communicatie en een helder rapport.

Rapportage geeft uitgebreide toelichtingen en additionele informatie en advies

N.v.t

N.v.t

Er wordt meegedacht

Goede ervaring. Deskundig personeel. Helder en duidelijk. Snelle oplevering van rapport.

Zie hierboven.

Annehil

Prima ervaring!

Goede service
Bekwaam
Rapport snel binnen

N.a.v. google telefonisch contact gezocht. Prettig contact. Conform afspraak heeft men onderzoek gedaan met een duidelijke rapportage tot resultaat. Tevreden.

Duidelijke uitleg. Afspraak is afspraak. Acceptabele prijsstelling.

Prima, gelukkig kon het nog snel tussendoor