Vakkennis Bouwkundige
8.2/10

Snelle uitvoering, goed contact.

Snelle en adequate afhandeling.

Voor zover ik kan beoordelen (dit was mijn eerste bouwkundige inspectie): goed. Ik kon snel een afspraak maken, de inspecteur kwam op tijd en leek ter zake kundig. Het rapport ontving ik de volgende... Voor zover ik kan beoordelen (dit was mijn eerste bouwkundige inspectie): goed. Ik kon snel een afspraak maken, de inspecteur kwam op tijd en leek ter zake kundig. Het rapport ontving ik de volgende dag al.

Ik heb geen vergelijkende ervaring, ik kan deze vraag dus niet beantwoorden.

Luijten

Ontzettend veel aan gehad

Snel

Erg snel, communiceert snel, goed en volledig, komt 100% de afspraken na. En zeer vriendelijke en discrete inspecteur.

Communicatie. Afspraken na komen.

Efficiënte afhandeling zowel on line als over de telefoon

De Kok

Heel fijn bedrijf. Goede communicatie en goede service.

Veel tips tijdens de inspectie en antwoorden op allerlei vragen.

Een afspraak gemaakt voor een bouwtechnische keuring. Erg goede ervaring, snelle service en begrijpelijk uitgelegd voor iemand die er geen verstand van heeft.

Begrijpelijk, snelle service, professioneel en eerlijk.

Jasper

Goede ervaring. Snelle service

Snelheid van handelen

Reactie Het Inspectiehuis:

Beste heer Tuitel,
Bedankt voor uw reactie, dit wordt er gewaardeerd.
Beste heer Tuitel,
Bedankt voor uw reactie, dit wordt er gewaardeerd.
Wel zou ik graag kort willen ingaan op de snelheid van levering. u stelt hierin dat het bouwkundig rapport pas na een week is ontvangen. Dit is onjuist ! In onze afspraakbevestiging wordt altijd duidelijk vermeld, dat het inspectierapport uiterlijk binnen 4 werkdagen na de opnamedatum per mail wordt aangeleverd.
In uw geval is de inspectie op dinsdag 27 februari uitgevoerd en is het rapport op zondag 4 maart om 16.02 per mail toegezonden. Dat is in onze optiek echt (geen) week. In uw geval zou u het rapport dan gisteren moeten krijgen, dan is uw waardering en de (gegeven) onvoldoende op dit punt terecht.

Dennis

Zeer goed, positief verrast, aan de verwachtingen voldaan en overstegen. Bouwkundige keuring en taxatie beiden uitstekend. Flexibel op korte termijn ondanks drukte, vriendelijke mensen in de hele... Zeer goed, positief verrast, aan de verwachtingen voldaan en overstegen. Bouwkundige keuring en taxatie beiden uitstekend. Flexibel op korte termijn ondanks drukte, vriendelijke mensen in de hele lijn, naast zuivere keuring allerhande tips over onderhoud. Van harte aan te raden.

Duidelijke propositie. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Afspraken worden nagekomen. Professionele mensen die in ons belang denken. Verwachtingen overstegen door proactief meedenken en... Duidelijke propositie. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Afspraken worden nagekomen. Professionele mensen die in ons belang denken. Verwachtingen overstegen door proactief meedenken en uitstekende tips.

Reactie Het Inspectiehuis:

Beste heer Gerritse,
Wat een prachtige waardering van onze dienstverlening.
Wij wensen u hierbij alvast veel woongenot in de nieuwe woning.