Vakkennis Bouwkundige
8.2/10

van Dam

Prima inspectie en prima inspecteur. Prima acurate vakkennis

Aantal nuttige adviezen

van der Meer

Snel, duidelijk, vriendelijk en een zeer uitgebreid en netjes rapport met heldere foto's

Uitleg geven ter plekke
Het rapport

Dhr Robert Kalmeijer heeft namens het Inspectiehuis een zeer deskundige inspectie uitgevoerd. Hij nam ruim de tijd, heeft het pand volledig bekeken, t/m het dak en de kruipruimte aan toe.

Zeer deskundig, heeft veel ervaring en kennis (en wij kunnen het weten: we zijn zelf biede bouwkunidgen!)

Bart de Keijzer

Goeie en snelle services

Alles werd goed en duidelijk uitgelegd

Trevor Waal

Fijn flexibel bedrijf, snel beschikbaar en goede dienstverlening

Klantgericht

Bouwtechnische verkoopkeuring laten uitvoeren.

Stiptheid, deskundigheid, goede communicatie.

Tweemaal inspectie laten uitvoeren, tweemaal geode kwaliteit, voor zover ik kan beoordelen.

snelheid

Afspraak maken, uitvoeren inspectie en taxatie gingen vlot. Rapporten werden binnen een week ontvangen.

Gedegen kennis, vakman die de keuring uitvoert, duidelijke toelichting op vragen en wat men waarneemt tijdens inspectie.

Rens

Zeer ervaren inspecteur langs gehad die de woning zorgvuldig heeft geïnspecteerd.

Er zijn veel tips meegegeven ter verbetering van de woning.

Maakte waar, waar ik op hoopte. Een betrouwbare schakel op een belangrijk moment.

De intermediair rol waardoor ik mij "ontzorgd" voelde. De nette terugkoppeling over de status. Ook door dezelfde persoon die ik steeds gesproken heb.