Prijs / Kwaliteit
Service

Via internet

Welke twijfels had je van te voren?

Voor mij was het de eerste keer dat ik oud goud wilde verkopen. Ik was huiverig over de juistheid van de waarde en of ik er niet in belazerd zou worden.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Voor we naar het Nederlandsche Inkoopkantoor Deventer gingen zagen we een inkoper aan de Brinkgeverweg. We zijn daar naar binnen gegaan en lieten het goud taxeren. De bijna 20 gram goud leverden bij... Voor we naar het Nederlandsche Inkoopkantoor Deventer gingen zagen we een inkoper aan de Brinkgeverweg. We zijn daar naar binnen gegaan en lieten het goud taxeren. De bijna 20 gram goud leverden bij hem 250 euro op. Bij NID taxeerde de verkoper het aangeboden goud ook en controleerde het op echtheid. Nu leverden bijna 20 gram goud 320 euro op. Mijn ervaring is dus zeer positief. Geen uitreden, geen smoesjes gewoon een eerlijke prijs.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Als ik onder mijn kennissen, buren en familie hoor dat zij overwegen goud te verkopen zal ik NID zeker adviseren.

Wat is er verder nog leuk om te vertellen?

Toen we kwamen was de verkoper druk met een klant bezig. We zijn een uurtje later teruggekomen toen de verkoper alle tijd had om ons te helpen. Een prettige ontspannen sfeer waarbij een praatje... Toen we kwamen was de verkoper druk met een klant bezig. We zijn een uurtje later teruggekomen toen de verkoper alle tijd had om ons te helpen. Een prettige ontspannen sfeer waarbij een praatje mogelijk was!

Google.

Geen.

Prima.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Iedereen die iets van goud wil verkopen

Wat is er verder nog leuk om te vertellen?

Aardige man heeft ons geholpen.

H.Breukhoven

Vriendelijk en eerlijk geholpen.

Goede uitleg en transparant

Sven de Jonge

Zeer prettige en deskundige manier waarop wij geholpen werden

Welke twijfels had je van te voren?

Zeer klantvriendelijke en vertrouwelijke uitstraling

Elkana van Dolder

Prettige samenwerking. Kom hier graag terug.

Welke twijfels had je van te voren?

Bedrijf heeft verstand van zaken.
Stelt je op gemak.
Voelt vertrouwt.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Betere afscherming van ramen. Er wordt toch veel geld op tafel gelegd.

Via Internet en een advertentie in de krant

Welke twijfels had je van te voren?

Of we toch de spullen weg zouden moeten doen, mzouden we toch die spullen waar mijn moeder zo zuinig op was niet moeten bewaren, maar voor wie dan?
En zouden we niet worden opgelicht? Wij...
En zouden we niet worden opgelicht? Wij hebben er ten slotte geen verstand van.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

We werden heel vriendelijk ontvangen. Alles werd met aandacht bekeken. En er werden dingen uitgelegd. Het was gewoon een prettig uurtje.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Als ik in mijn omgeving zou horen dat mensen met zo'n zelfde dilemma zouden zitten zou ik ze verwijzen naar jullie. Dus vrienden, collega's, buren...

Wat is er verder nog leuk om te vertellen?

Het was grappig dat we een kettinkje hadden waarvan we dachten dat we die beter niet mee hadden kunnen nemen omdat dat er toch wel heel erg van-de-kermis uitzag, het allermeeste waard bleek te zijn.... Het was grappig dat we een kettinkje hadden waarvan we dachten dat we die beter niet mee hadden kunnen nemen omdat dat er toch wel heel erg van-de-kermis uitzag, het allermeeste waard bleek te zijn. Het was nl van wit goud.

Ogier

Professioneel, prettig, kundig en correct

Welke twijfels had je van te voren?

Nette zaak, vriendelijk en vlot geholpen

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Vermelden van de inkoopkosten op de website ?

Bekend uit ze buurt en via Internet

Welke twijfels had je van te voren?

Ik had geen twijfels maar niet veel ervaring met het aanbieden en taxeren van goederen. Dat maakt het ‘spannend’

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

100% goed advies en een leuk spontaan gesprek. Geen lopende band werk en oprechte interesse.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Ik zou het iedereen aanbevelen, niemand uitgezonderd.

Wat is er verder nog leuk om te vertellen?

Mij heeft het toe doen laten nadenken om nog andere zaken te koop aan te bieden.

Uithangbord van een spaarvarken

Vriendelijke dienstverlening!

Internet

Welke twijfels had je van te voren?

Nee ik had een duidelijke reden op het te verkopen.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Ik werd geholpen door Mark Verschoor, een eerlijke, begripvolle, vriendelijke meneer.

Aan alle mensen.

Wat is er verder nog leuk om te vertellen?

Dit bedrijf is aan iedereen aan te raden die iets wil laten taxeren of verkopen.