Prijs / Kwaliteit
Service

Heel fijn geholpen. Bijzonder attente verkoper . En nog goede uitleg gehad hoe je het goudgehalte kunt bepalen.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Je bent daar als klant de koning!!!

Tom Haring

Ter zake kundige bediening.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

vriendelijke hulp, zonder enig tijdsdruk.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

de prijs voor de munten die ik aanbod kwam voor mij uit de lucht vallen. het zou prettig zijn als duidelijk werd, hoe de prijs tot stand is gekomen.
het aanbieden van de parkeerkaart is mooie...
het aanbieden van de parkeerkaart is mooie service, als ik het van te voren had geweten, had ik zelf geen actie hoeven ondernemen.

C boers

Vriendelijk ,netjes,en professionele afhandeling .we komen zeker weer.

Welke twijfels had je van te voren?

Eerlijk en niet opdringgerig en een ontspannende sfeer.

Geen idee

Wil Gerritsen

Wil Gerritsen uit Twello heeft uitstekende ervaring bij het inwisselen van enkele gouden kiezen. Zeer vriendelijke ontvangst.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Goede prijs bij inlevering.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Ik heb geen verbeterpunten.

Deskundig, vriendelijk en adequaat

Het is niet alleen een Inkoopkantoor maar ook een inloopkantoor. Zonder afspraak binnen vallen was geen enkel probleem, we zijn deskundig te woord gestaan door Mark Verschoor met gelukkig ook een... Het is niet alleen een Inkoopkantoor maar ook een inloopkantoor. Zonder afspraak binnen vallen was geen enkel probleem, we zijn deskundig te woord gestaan door Mark Verschoor met gelukkig ook een vleug humor. De uitleg over onze spullen was duidelijk en het uiteindelijke bedrag meer dan ik verwacht had.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Waarom gaan zeulen van hot naar her als je bij dit Inkoopkantoor weet waar je aan toe bent met je goud/zilver sieraden, koper of wat dan ook.

Nicolette Span

Netjes,vriendelijk en goed geholpen.

Alles was naar wens. Ik ben heel vriendelijke & behulpzaam geholpen. Top service!

Je word netjes geholpen.

E.

Correcte service en nemen ruim de tijd voor je.

M. Wichink Kruit

Keurige zaak, netjes geholpen. alle tijd en aandacht voor de klant.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

netjes geholpen, had ook nog een vraag over een bepaalde postzegel waar een foto bij zat. ook daar heeft hij rustig de tijd voor genomen om te bekijken hoe of wat. prima service en uiterst... netjes geholpen, had ook nog een vraag over een bepaalde postzegel waar een foto bij zat. ook daar heeft hij rustig de tijd voor genomen om te bekijken hoe of wat. prima service en uiterst klantvriendelijk.