Prijs / Kwaliteit
Service

Vandaag op bezoek geweest om zilver en goud te laten taxeren. Prettige ontvangst en professionele indruk.

Komt betrouwbaar over.

a. Vrielink

Ben naar de winkel geweest met een kistje waarin een verzameling vergulde Hollandse munten zat TV was kapot dus ik probeer bij deze winkel de munten te verkopen. Helaas waren ze niets waard, maar na... Ben naar de winkel geweest met een kistje waarin een verzameling vergulde Hollandse munten zat TV was kapot dus ik probeer bij deze winkel de munten te verkopen. Helaas waren ze niets waard, maar na een kort gesprek over de munten en mijn teleurstellende blik dan maar geen tv, kwamen we op een gesprekje dat meneer ergens in de winkel nog wel een oude tv had staan die nog verkocht kon worden Leuke deal voor €15.00 was hij voor mij Had ik toch een tv en de muntendoos ging weer in de tas mee naar huis

Welke twijfels had je van te voren?

Wel goede service klantvriendelijk en wat informatie wat wel waardevol was

Martin van der Ploeg

Een edelsmid in Deventer(Walstraat 94) heeft mij geadviseerd naar Het Nederlandsche inkoopkantoor in Deventer te gaan. Ik had oude sieraden en deze wilde ik verkopen. Dit heb ik naar volle... Een edelsmid in Deventer(Walstraat 94) heeft mij geadviseerd naar Het Nederlandsche inkoopkantoor in Deventer te gaan. Ik had oude sieraden en deze wilde ik verkopen. Dit heb ik naar volle tevredenheid gedaan. Het bedrag dat ik voor mijn oude sieraden (kapotte ringen etc.) kreeg was meer dan gedacht.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Klantvriendelijk, correct, neemt alle tijd. Weegt het in bijzijn van mij. Verbaast over de hoogte van het bedrag.

M.C.C. Klaverstijn

Prettig zaken gedaan!

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Wat een prettige ontvangst en geen parkeerprobleem aangezien we direct bij aankomst
een parkeervergunning kregen, zodat we, ongehinderd door parkeertijd, zaken konden doen.
Kopje koffie...
Kopje koffie was ook heel gastvrij.

Geen verbeterpunten te melden

Het is voor mij de eerste keer dat ik in Deventer weer postzegels kon kopen. Ik heb kinderpostzegels gekocht. Ik vind deze postzegels prachtig en ben blij dat ik ze in Deventer kan kopen.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Ik zou een vriend zeker aanbevelen deze zaak te bezoeken; zeker weten!

Geen idee.

Kuiper, M.J.

Keurige ontvangst door correcte medewerker

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

vriendelijke en attente medewerker, die verstand van zaken had.

beter is niet nodig.

Goede service en vakkundig

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Goede service en vriendelijk behandeld en een eerlijke prijs

Vriendelijke medewerkers, goed zaak, en nette afhandeling, je wordt er goed geholpen enz

Zie mijn review

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Ik werd netjes en snel behandeld. vriendelijk personeel.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Je wordt netjes en eerlijk behandeld.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Nette service en mooie prijs!

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Goede service en prima prijs!