Prijs / Kwaliteit

Jansen vorden

geen idee

Prima geholpen

R.J. Dassel

Vakkundig en snel geholpen bij het inleveren van een muntenverzameling en een hoop losse munten.

zie hierboven.

Prima geregeld

Zie onderstaande gegevens

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

gelet op bovenstaande punten...

N/A

Ben zeer netjes behandeld, overal parkeren voor vergunninghouders maar dat is geen punt je krijgt van de meneer die je helpt gewoon een parkeerkaart zodat je geen bekeuring achter je ruitenwissers... Ben zeer netjes behandeld, overal parkeren voor vergunninghouders maar dat is geen punt je krijgt van de meneer die je helpt gewoon een parkeerkaart zodat je geen bekeuring achter je ruitenwissers hebt zitten. En het is ook nog eens een mooie ruime winkel ik ben zeer tevreden kreeg ook meer terug voor mijn goud dan bij een juwelier

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

klantvriendelijk, oprecht en eerlijk behandeld

Irma

Vriendelijke mensen eerlijk en betrouwbaar

Eerlijke handel

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

De deur klemt ... geen verdere punten

Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden.

Tegen mijn vriendinnen zou ik zeggen dat ze hier gerust hun zilver of gouden spullen kunnen verkopen.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Mooie zaak, goede uitstraling.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Meer reclame maken wellicht; ik kende het bedrijf nog niet.

Zeer klantvriendelijk. Al je vragen worden deskundig beantwoord. Heel transparant.

Vriendelijk en professioneel.

Heel ontspannen en prettige sfeer. Ik kreeg ook uitgebreid uitleg over zaken die ik wilde weten. Had ook nog een opgave gevraagd bij een juwelier, kreeg hier in contanten 9% meer dan bij de... Heel ontspannen en prettige sfeer. Ik kreeg ook uitgebreid uitleg over zaken die ik wilde weten. Had ook nog een opgave gevraagd bij een juwelier, kreeg hier in contanten 9% meer dan bij de juwelier. Kon bij de juwelier wel een tegoedbon krijgen, die meer waard was, maar dat was voor mij geen optie. Deze zaak prijs ik zeker bij anderen aan!

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Prettige sfeer, betrouwbaar, erg behulpzaam, meer geld dan bij andere zaken in Deventer.