Prijs / Kwaliteit
Service

Patricia Hofstede

Prima, snelle en deskundige service. Zeer tevreden en zeker een aanbeveling waard.

Deskundig advies

x

x

A

Betrouwbaar

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Prettige ontvangst, vriendelijk, informatief, reeel aanbod

Laagdrempelig, vriendelijk

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Inrichting, eerste indruk van het kantoor is matig/rommelig en onverzorgd.

Goede service

Positief

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Deskundige, vakbekwame en reële beoordeling van de aangeboden artikelen.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

administratieve afhandeling cq weergave.

mevr.Thomas

Prettige afhandeling in goede sfeer door hr. Verschoor, die veel tijd en aandacht gaf tijdens het bekijken en beoordelen van de meegebrachte goederen op een prima locatie waar men met hulp van... Prettige afhandeling in goede sfeer door hr. Verschoor, die veel tijd en aandacht gaf tijdens het bekijken en beoordelen van de meegebrachte goederen op een prima locatie waar men met hulp van speciale kaart zonder stress kunt parkeren
Ook het communiceren over de goederen verliep aangenaam en ik had een goed gevoel over het eindoordeel
Zie ook Pluspunten !

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Prettige ontvangst in prima sfeer door hr.Verschoor , veel aandacht en tijd gestoken in het beoordelen van de meegebrachte items , vragen en oordeel van de klant werden ook serieus genomen Prettige ontvangst in prima sfeer door hr.Verschoor , veel aandacht en tijd gestoken in het beoordelen van de meegebrachte items , vragen en oordeel van de klant werden ook serieus genomen
Ik had een goed gevoel over het eindoordeel en kan dit inkoophuis op een gunstige locatie in Deventer stellig aanraden
zeker als men komt uit de randstad waar ik mijn twijfels heb over de service en betrouwbaarheid van de waarde aan de meegebrachte goederen

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Misschien iets meer duidelijkheid naar de klant toe over prijsbepaling oftewel geld- waarde gedurende de beoordeling en
het wegen van de verschillende soorten items

S. GLaser

Goede ervaringen. Inmiddels aanbevolen bij anderen.

Vriendelijk, zakelijk, kundig

Parkeermogelijkheid beter aangeven

M.A. van den Berge

Netjes en vriendelijk behandeld, er wordt alle tijd genomen en er is totaal geen druk of snelheid geboden.

Zie rivier.
En er wordt een eerlijke en nette prijs geboden.

J.B. Swienink

Zijn zeer tevreden over de opbrengst van de verkoop van een aantal (oude) gouden en zilveren sieraden.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Goede service, nemen de tijd voor je en spellen je niets op de mouw. Eerlijk advies.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Bekendheid: zag toevallig een bordje bij juwelier Haarmeijer in Raalte.