Prijs / Kwaliteit
Service

Irene W.

Aangezien ik niet over één nacht ijs ga, eerst via internet de reviews opgevraagd van verschillende kantoren. Ik kwam al gauw bij het Ned. Inkoopkantoor terecht. Eerst telefonisch contact gehad en... Aangezien ik niet over één nacht ijs ga, eerst via internet de reviews opgevraagd van verschillende kantoren. Ik kwam al gauw bij het Ned. Inkoopkantoor terecht. Eerst telefonisch contact gehad en ik werd zeer vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. De eerste indruk was dus prima en de volgende dag zijn mijn man en ik naar Deventer gereden. Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en alles bij elkaar ook nog meer dan we verwacht hadden. Echt een aanrader! Wel een kleine hint: misschien handig als op de site vermeld wordt dat je binnen een pasje moet ophalen voor het gratis parkeren, want dat was niet duidelijk.

Eerlijk, vriendelijk en professioneel

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Misschien handig als op de site vermeld wordt dat je binnen een pasje kan ophalen voor het gratis parkeren.

Natascha

Laat je eerst zien hoe hij eraan komt en wat het bij elkaar waard is.Wil je alleen een taxatie ook goed...

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Hele fijne nette en eerlijke behandeling gehad..

Leandra

Top

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

zie mijn eerste review maar bij verbetering heb ik iets verkeerd neergezet, foutje!!!

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

geen verbeter punten, heb het in mijn eerste review verkeerd gezet

Marcel

Vriendelijk en zakelijk, een prima combinatie!

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

De verkoper wilde niet alleen maar zaken doen, maar was ook bereid om informatie te geven over hoe het allemaal in z'n werk gaat bij zijn winkel. Zodoende verliet ik het pand met een beetje meer... De verkoper wilde niet alleen maar zaken doen, maar was ook bereid om informatie te geven over hoe het allemaal in z'n werk gaat bij zijn winkel. Zodoende verliet ik het pand met een beetje meer wijsheid en een beetje meer geld!

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

vriendelijk, zakelijk, behulpzaam Ik heb geen minpunt ervaren. Wel zie ik nog het oude adres van de winkel staan...

angelique

Ik ben gisteren geweest de winkel was eigenlijk om 6 uur gesloten maar ik kon nog rustig komen zelfs na sluitingstijd er werd rustig de tijd genomen voor mij en je krijgt een eerlijke prijs dat noem... Ik ben gisteren geweest de winkel was eigenlijk om 6 uur gesloten maar ik kon nog rustig komen zelfs na sluitingstijd er werd rustig de tijd genomen voor mij en je krijgt een eerlijke prijs dat noem ik nog eens service

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

goede service en je wordt er zeer vriendelijk te woord gestaan

irene menage

Prettig geholpen en eerlijk advies.

Goed en eerlijk advies

Prettig bedrijf

Marie-Jose Doms

Een super ontvangst en alles zeer netjes geregeld!

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Een super ontvangst en alles zeer netjes

Tamaraa

Bedankt Het Nederlandsche Inkoopkantoor voor alle uitleg over de waarden van onze munten en sieraden, die mijn dochter en ik vandaag hebben ingeleverd. We vonden het zeer prettig hoe je alles... Bedankt Het Nederlandsche Inkoopkantoor voor alle uitleg over de waarden van onze munten en sieraden, die mijn dochter en ik vandaag hebben ingeleverd. We vonden het zeer prettig hoe je alles uitlegde en de tijd nam om het te laten zien.
Ik zal dit bedrijf zeker aanraden bij familie en vrienden.

M.v.G ,
T. Smit

Zeer goede service

Selim Buyuktas

Je wordt niet belazerd. Mooie prijs gekregen. ...

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Je wordt niet belazerd. Mooie prijs gekregen. Bedankt daarvoor.

Judith

Eerst zoek je op internet wat je ongeveer kunt krijgen voor wat je wilt aanbieden. Als je rondkijkt zie je verschillende prijzen dus heb je een indicatie. Omdat we een eerdere prettigere ervaring... Eerst zoek je op internet wat je ongeveer kunt krijgen voor wat je wilt aanbieden. Als je rondkijkt zie je verschillende prijzen dus heb je een indicatie. Omdat we een eerdere prettigere ervaring hadden bij het Nederlandsche inkoopkantoor, zijn we hierheen gegaan en hebben na een offerte/ taxatie, gelijk zaken gedaan. En misschien had je elders een paar euro meer gekregen, misschien ook niet. Dit kantoor zat dichtbij onze woonplaats en we werden op een hele plezierige wijze geholpen, en dat vinden wij belangrijker dan tijd steken in een paar euro meer.... Kortom, ik kan dit kantoor ten zeerste aanbevelen. Zelf heb ik een achtergrond als gediplomeerd goudsmid en kan bevestigen dat de toetsing van het goud dat wij aanboden, op de gangbare manier plaatsvond en op een eerlijke wijze werd berekend.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Een prettige persoonlijke, discrete en eerlijke bejegening door de werknemer van het bedrijf.