Prijs / Kwaliteit
Service

Keizer

De inkoper heeft een prettige en vriendelijke uitstraling, dat gaf mij vertrouwen, en voor zover ik het kan beoordelen was hij deskundig in zijn vak.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

naar tevredenheid zaken gedaan. voldoende privacy

Ton Driessen

Betrouwbaar en eerlijke indruk

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Goed geholpen met uitleg. Goede prijs.

Merel den Hartog

Vriendelijk, duidelijk en open

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

snel geholpen. eerlijk. vriendelijk. geen tijdsdruk oid.

M. van der Werff

Kregen direct een parkeerpas voor onze auto zodat we voor de deur konden parkeren. Daarna plezierige kennismaking en afhandeling van de goudverkoop in een apart kantoor (wel zo prettig). Eerst werd... Kregen direct een parkeerpas voor onze auto zodat we voor de deur konden parkeren. Daarna plezierige kennismaking en afhandeling van de goudverkoop in een apart kantoor (wel zo prettig). Eerst werd het goud gecheckt en daarna gewogen. Mochten overal meekijken en controleren maar wel zo professioneel dat ze inzicht geven in wat ze doen ipv een bedrag voor het hele handeltje bieden ;-). Wat wij eveneens goed vinden is dat er twee keer werd berekent om fouten te voorkomen en ons na uitbetaling werd verzocht het geld nogmaals te tellen.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Zakelijk met een persoonlijke touch
Duidelijke uitleg en professionele indruk

H.Goris-Weert

Plezierige behandeling.

Welke twijfels had je van te voren?

Ik heb niets aangeschaft, heb goeden en zilveren sieraden ingeleverd.

Geen idee

s. J. Analbers van putten

Stelt zich netjes voor. En komt heel netjes en eerlijk over

Geduld.

Nvt

h van weeren

Open vriendelijk en op je gemak gesteld.
Voelt als klant zeer prettig

Vriendelijk begrijpelijk en geduld

Naamsbekendheid.
Ik heb jullie gevonden door inkoop goud en zilver te googelen, de naam van het bedrijf licht dan op, logisch.
Maar had nog niet eerder van jullie gehoord, ook niet van...
Naamsbekendheid.
Maar had nog niet eerder van jullie gehoord, ook niet van mond op mond, maar ik ga er mee beginnen.

aida

Klantvriendelijk, oprecht en eerlijk behandeld.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Ben zeer netjes behandeld, overal parkeren voor vergunninghouders maar dat is geen punt je krijgt van de meneer die je helpt gewoon een parkeerkaart zodat je geen bekeuring achter je ruitenwissers... Ben zeer netjes behandeld, overal parkeren voor vergunninghouders maar dat is geen punt je krijgt van de meneer die je helpt gewoon een parkeerkaart zodat je geen bekeuring achter je ruitenwissers hebt zitten. En het is ook nog eens een mooie ruime winkel ik ben zeer tevreden kreeg ook meer terug voor mijn goud dan bij een juwelier.

Bruyns

Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Tegen mijn vriendinnen zou ik zeggen dat ze hier gerust hun zilver of gouden spullen kunnen verkopen.
Mooie zaak, goede uitstraling.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Meer reclame maken wellicht; ik kende het bedrijf nog niet.

Beekman

Vriendelijk en professioneel.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Zeer klantvriendelijk. Al je vragen worden deskundig beantwoord. Heel transparant.