Het NIK staat voor integere vakkundige expertise
Hoe was je ervaring uiteindelijk?
Als u goud of zilver wil verkopen kan ik u Het Nederlandse Inkoopkantoor van harte aanbevelen, vanwege de goede ambiance en de integere vakkundige expertise!
Ik ben via internet achter deze "winkel" gekomen. Er netjes en leuk en aangenaam ontvangen. Duidelijke uitleg gehad over het product en de waarde.
Ik heb een behoorlijke hoeveelheid veelal gouden munten ter verkoop aangeboden. Het is voor mij een wereld waar ik niets van wist dus met enig argwaan en waarschuwingen op pad gegaan. Ik ben zeer...
Wat onze ervaring is dat je van het advies kunt uitgaan. We zijn goed behandeld zowel van advies.
Prima afhandeling van zaken.
prima benadering, het overleg vindt plaats in een aparte kamer, dus volop privacy. Uitstekende uitleg.
eerlijke benadering, houden rekening met privacy
Heb een goed contact met M.Verschoor gehad over een reparatie van een Dupont aansteker, deze heb ik aan dit bedrijf verleend.
Prima geholpen door Mark die rustig de tijd voor me nam. Een betere prijs voor mijn goud gekregen dan bij een juwelier.
Wat meteen opviel was het ruime, lichte kantoor; het wekte vertrouwen. De ontvangst was vriendelijk en er werd ruim de tijd genomen om het meegebrachte goud/zilver te bekijken en de technische...