Irene

Mooie winkel met een mooie collectie. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Komen afspraken na. Vloer en raambedekking laten plaatsen, allebei fantastisch opgeleverd. Mooi... Mooie winkel met een mooie collectie. Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken. Komen afspraken na. Vloer en raambedekking laten plaatsen, allebei fantastisch opgeleverd. Mooi resultaat en ontzettend tevreden. Komen zeker weer terug als we weer iets moeten laten doen.

Service, afspraken nakomen, kwaliteit v/h plaatsen.

Kleijn

Wederom super geholpen met goede service. Zowel bij advies als bij het plaatsen vloer zelf gelegd. Gordijnen en vouwgordijnen super gemaakt en geplaatst. Een aan te bevelen zaak.

Service

Aimee Pijl en Patrick Huijgen ( Pijnacker )

We gingen kijken voor een nieuwe vloer. Oriënteren wat de mogelijkheden waren. Na een duidelijk verhaal waarin alle soorten vloeren objectief behandeld werden, besloten we om de vloer direct te... We gingen kijken voor een nieuwe vloer. Oriënteren wat de mogelijkheden waren. Na een duidelijk verhaal waarin alle soorten vloeren objectief behandeld werden, besloten we om de vloer direct te bestellen...waarom? Serge en zijn vrouw hebben kennis van zaken, liefde voor het vak en ze hebben geen gladde verkooppraatjes.
Daarop besloten we ook meteen gordijnen en vloerbedekking voor de zoldertrap te bestellen. Dit stond al lang op onze verlanglijstje. De gordijnen hangen sinds ( 21-01-2022 ) en hoe!! echt vakwerk. In Maart/Mei zien we Serge en collega's weer voor het bekleden van de trap en voor het leggen van de vloer. Ik ben er van overtuigd dat de vloer en het tapijt er net zo strak uit zal zien als de gordijnen.

No-nonsense, kennis van zaken, precies, liefde voor het vak.

Op dit moment nog niks ;)

familie Alves da Cruz

Van bestelling tot plaatsing top service!
Mooie pvc visgraat vloer gelegd en bekleding op een open en dichte trap.
Wij zijn heel tevreden over het eind resultaat.
Complimenten voor...
Van bestelling tot plaatsing top service!
Mooie pvc visgraat vloer gelegd en bekleding op een open en dichte trap.
Wij zijn heel tevreden over het eind resultaat.
Complimenten voor deze vakmannen!

Vakbekwaam, Klantvriendelijkheid, Top advies.

Geen ga zo door!

Fam. P. Tigges

Diep teleurgesteld en met gevoelens van onmacht en boosheid zijn wij achtergebleven na ons contact met het Rijswijks Vloerenhuis.
Met dit bedrijf willen wij geen zaken doen.
De...
Met dit bedrijf willen wij geen zaken doen.
De verkoper praat veel maar luistert blijkbaar totaal niet! Daarbij worden toezeggingen gedaan en afspraken gemaakt waar betrokkene later onverwachts op terugkomt.
De verkoper benoemt dat er volgens hem sprake was van miscommunicatie. Wij noemen dit simpelweg verwachtingen wekken, afspraken maken en deze vervolgens niet nakomen.
Vanzelfsprekend heeft deze vertrouwensbreuk er toe geleid dat wij de al gedane bestelling hebben geannuleerd.
Hieronder een toelichting van hetgeen heeft plaatsgevonden.

Medio november 2021 hebben wij een eerste afspraak gemaakt met de verkoper. We hebben verteld over de waterschade bij het aanwezige traditionele parket (30 jaar oud, visgraat, gelijmd en gespijkerd) en dat hierbij de ondervloer omhoog was gekomen. Tevens verteld dat de bestaande, betonnen vloer niet egaal was maar een vorm van kuip had. Duidelijk gemaakt dat deze oude parketvloer verwijderd zou moeten worden.
Ons werd verzekerd dat zij voor verwijderen van de oude parketvloer zouden zorgen en ze de betonnen vloer hierna zouden egaliseren. Daarna zou pas een nieuwe vloer gelegd gaan worden.
Na diverse contacten en het enkele malen thuis kunnen bekijken van stalen, hebben we de keuze gemaakt voor een pvc vloer. We hebben afgesproken dat de werkzaamheden in de tweede week van september 2022 zouden gaan plaatsvinden.
Op 7 december hebben we getekend voor de bestelling van pvc en ondervloer, tevens een aanbetaling van € 500,-- gedaan.
Ons werd uitgelegd dat ze het in december erg druk hadden, en ook twee weken waren gesloten. Maar direct na opening in januari 2022 zouden we gebeld worden voor een huisbezoek. Daarbij zouden de concrete metingen worden gedaan en praktische zaken als het al dan niet verwijderen van een kast worden besproken. Dan zouden we ook de complete offerte krijgen voor alle benodigde werkzaamheden.
Helaas werden we in januari niet gebeld. Op 1 februari hebben we daarom zelf contact opgenomen. Omdat de werkzaamheden pas veel later zouden worden uitgevoerd vond de verkoper het aanvankelijk niet nodig om op korte termijn op huisbezoek te komen. Na aandringen van onze kant, werd toch een afspraak gemaakt, voor vrijdag 25 februari.
Op die vrijdag kwam de verkoper aan huis. Bij het bekijken van de oude vloer gaf hij aan dat de nieuwe vloer ook over de bestaande heen gelegd zou kunnen worden. We hebben hem er op attent gemaakt dat we al eerder hadden gesproken over de waterschade.
De verkoper heeft vervolgens de locatie bekeken en opgemeten. Ook de plinten in de keuken zijn even weggehaald zodat de bestaande ondervloer kon worden bekeken. Hierna werden alle afspraken gemaakt: waar wij voor zouden zorgen (de begane grond leeg, enkele kastdeuren en een strip verwijderen), wanneer de werkzaamheden van de vloerverwijdering zouden beginnen en dat het totale project (inclusief egaliseren en het leggen van de nieuwe vloer) een week zouden duren, met een eventuele uitloop van twee dagen. Toegezegd werd dat we diezelfde vrijdag, of uiterlijk de maandag erna, de offerte voor de werkzaamheden zouden krijgen.
Tot onze verbijstering belde de verkoper op maandag 28 februari en meldde plompverloren dat het bedrijf de verwijdering en egalisering van de nu aanwezige vloer toch niet voor zijn rekening zou nemen. We moesten daar vooraf maar een ander bedrijf voor inschakelen. Het leggen van de vloer wilden ze daarna wel doen.
Vanzelfsprekend hebben wij ons ongenoegen hierover kenbaar gemaakt. Tevens is het vertrouwen dusdanig geschaad dat we nieuwe afspraken niet zouden durven geloven. De bestelling is hierop geannuleerd.
Fam. P. Tigges

Reactie Het Rijswijkse Vloerenhuis:

Beste P. Tigges,
Beste P. Tigges,
Jammer dat u teleurgesteld bent en met gevoelens van onmacht en boosheid zit nav onze eerlijkheid mbt uw situatie. Dec'21 bent u bij ons geweest en hebben wij aangegeven dat wij parketvloeren verwijderen en een nieuwe vloer plaatsen. Na het kosteloze huisbezoek is geconstateerd dat door de manier van plaatsen van uw parketvloer wij niet beschikken over het juiste gereedschap en ervaring. Zoals u weet werken wij met eigen personeel en kunnen helaas niet op uw wensen ingaan; een extern bedrijf inhuren en de kwaliteit garanderen. Telefonisch en 2 x per email hebben wij verzocht om uw bankgegevens voor terugbetaling vd aanbetaling. Aangezien de werkzaamheden bij u thuis ingepland stonden voor de week van 12 sept '22 wensen wij u succes met het bedrijf die eventueel het wel waar kan maken voor u.
Serge Bechan
Het Rijswijkse Vloerenhuis

Joost en Cindy

Na vorig jaar de vloer op zolder door 'Het Rijswijkse Vloerenhuis' te hebben laten leggen, dat nu ook voor de 1e verdieping gedaan. Wij zijn weer super blij ontzettend netjes afgewerkt weer. Was het... Na vorig jaar de vloer op zolder door 'Het Rijswijkse Vloerenhuis' te hebben laten leggen, dat nu ook voor de 1e verdieping gedaan. Wij zijn weer super blij ontzettend netjes afgewerkt weer. Was het wachten waard bedankt!

Service, betrouwbaarheid

Jullie hebben het druk, daarvoor lange wachttijd voor het leggen. Staat dat op de site ook? misschien een tip!

Goede en makkelijke communicatie duidelijk, maar tegelijk service gericht. Vloer is prachtig en voor zover ik nu kan inschatten goed gelegd. Aardige mensen netjes opgeruimd goede samenwerking met... Goede en makkelijke communicatie duidelijk, maar tegelijk service gericht. Vloer is prachtig en voor zover ik nu kan inschatten goed gelegd. Aardige mensen netjes opgeruimd goede samenwerking met andere mensen die in huis aan het werk waren kortom....Tevreden!

Egaliseren niet besproken in de winkel en kwam te laat tersprake...Voelde alsof ik het had moeten weten.

Mona Khan

Wij hebben onze nieuwbouw woning door Het Rijswijkse Vloerenhuis laten bekleden met een PVC vloer. Wij zijn onder de indruk van hun vakkundigheid, geduld, professionaliteit en het belangrijkste... Wij hebben onze nieuwbouw woning door Het Rijswijkse Vloerenhuis laten bekleden met een PVC vloer. Wij zijn onder de indruk van hun vakkundigheid, geduld, professionaliteit en het belangrijkste klantvriendelijkheid.
Wij hebben bij meerdere zaken offertes laten maken. Als laatste kwamen wij terecht bij Het Rijswijkse Vloerenhuis en vanaf het begin sprak ons de manier aan hoe men daar de klant te woord staat, uitleg geeft over de opties, productinformatie, prijzen etc. Vol passie, hartstocht en in alle eerlijkheid.
Vandaag is onze huis opgeleverd en wat is het prachtig geworden. Wij willen ook de mannen die de vloer gelegd hebben, bedanken voor alles. De vloer is strak gelegd en, niet minder belangrijk, meegedacht om het mooiste resultaat te krijgen.
Kortom vanaf begin tot eind super.

Klantvriendelijkheid, eerlijkheid, deskundigheid

In één dag een PVC-vloer gelegd in onze huiskamer en hal gelegd. Zeer netjes gewerkt en vriendelijke service. Het resultaat is prachtig.

kwaliteit, netheid

Fam.Veloo / Burger

Onlangs de begane grond laten voorzien van een p.v.c. laminaat vloer. Vanaf de offerte t/m de dag van het leggen van het laminaat (p.v.c.) is het perfect verzorgd.
Bij de intake in ons huis...
Bij de intake in ons huis werden veel zorgen weggenomen ( keuken, houtkachel, etc etc. ) Maar zelfs op de dag van het leggen van de vloer werd een onverwacht probleem ( buitendeur liep vast op het laminaat ( p.v.c. ) vakkundig opgelost. Een zeer flexibel en professioneel bedrijf!

Vakkundig, flexibel, vriendelijke mensen en humor ;)