G.J. van Wettum

Zeer vriendelijk ontvangen bij ons bezoek aan het bedrijf. De enthousiaste mensen en de uitvoerige uitleg deden ons besluiten om door te pakken. Het was goed merkbaar dat men kwaliteit wilde... Zeer vriendelijk ontvangen bij ons bezoek aan het bedrijf. De enthousiaste mensen en de uitvoerige uitleg deden ons besluiten om door te pakken. Het was goed merkbaar dat men kwaliteit wilde leveren. Hier geldt nog klant is koning. Ook de mensen die de vloer kwamen leggen zijn enthousiast en leveren vakwerk. Eigenlijk niets dan lof.

Deskundig en klantvriendelijk en afspraak is afspraak.

Er is prima werk geleverd. Ziet er erg netjes uit

nauwkeurigheid

Mar en Cok Pape

Echt top
Wij zijn super blij met onze prachtige vloer. Netjes en vakkundig gelegd door een super goed team.
Serge en zijn broer samen met zijn team echt top!

Een goed vakkundig team samen met elkaar.

Johan van Oostveen

Super snelle en goede aflevering en plaatsing van de zonwering.
Altijd goede service en zeer vriendelijk!

Klantvriendelijkheid is perfect!

geen!

Mw vd Kooij

Ik ben via mijn kinderen bij jullie gekomen zij komen al vele jaren bij jullie en zijn erg tevreden. Ik heb gezien welk kwaliteit jullie leveren. Mijn huis is door jullie vloer nog mooier geworden,... Ik ben via mijn kinderen bij jullie gekomen zij komen al vele jaren bij jullie en zijn erg tevreden. Ik heb gezien welk kwaliteit jullie leveren. Mijn huis is door jullie vloer nog mooier geworden, geeft mij fijn woongenot.
Super kwaliteit persoonlijk contact.

Persoonlijk contact, levert wat hij zegt.

Elin

Al goed geholpen in de winkel mooie producten en veel keus. Vloer op de boven verdieping binnen een paar uur keurig gelegd. Over anderhalve maand komt de vloer op de beneden... Al goed geholpen in de winkel mooie producten en veel keus. Vloer op de boven verdieping binnen een paar uur keurig gelegd. Over anderhalve maand komt de vloer op de beneden verdieping.....Aanrader!

Alles gaat in goed overleg, heel fijn!! Daarnaast staan de mannen achter het product. Dit zie je terug in hun manier van werken. Veel respect daarnaast voor de snelheid :)

Alles gaat in goed overleg.

Anne Koorn

Na het laminaat ook een hordeur aangeschaft.
Stevige hordeur van goede kwaliteit als de hordeur eruit schiet kan je de hordeur makkelijk terug klikken.

Al met al top kwaliteit!

Kwaliteitsproducten

Dhr Rijnders

TRAPRENOVATIE: Uitgevoerd op 3 Juni 2021

TRAPRENOVATIE: Uitgevoerd op 3 Juni 2021

Oude trap werd in een paar uur omgetoverd tot een zeer mooie VT-wonen trap. Drie man werkte snel en vakkundig en alles werd achteraf keurig opgeleverd. Zeer blij met het resultaat.
Beveel Het Rijswijkse Vloerenhuis van harte aan!

Werken zeer vakkundig.

Enzo en Fleur Lauretta

Toppers van werkmannen, ze werken flink door tot dat het af is. In 1 dag 2 verdiepingen keurig gelegd terwijl onze huisraad overal in dozen opgestapeld stond ( en gewoon blijven lachen ) Heel blij... Toppers van werkmannen, ze werken flink door tot dat het af is. In 1 dag 2 verdiepingen keurig gelegd terwijl onze huisraad overal in dozen opgestapeld stond ( en gewoon blijven lachen ) Heel blij met jullie!.....
Groetjes Fleur en Enzo.

Niks teveel en blijven lachen.

x

Fam. Cost

Zonwering op maat is prachtig en secuur opgehangen. Geeft gelijk een relaxte sfeer in huis.

Netjes en secuur opgehangen