9.8/10

Familie Salters ( Rijswijk )

Betreft levering en plaatsing van drie kamers vloerbedekking.

Betreft levering en plaatsing van drie kamers vloerbedekking.

Op donderdag 28 januari 2021 hebben jullie, volledig overeenkomstig de gemaakte afspraak, drie kamers vloerbedekking gelegd.

Het probleem van de aanwezige meubelen werd creatief opgelost door deze naar een andere kamer te verhuizen, dit werd door jullie spontaan uitgevoerd.

Nadat er een kamer vloerbedekking was gelegd werd de kamer inrichting volledig in orde gebracht.

Vervolgens kwamen de andere kamers aan de beurt ook hier werden de meubels weer op de juiste plek in elkaar gezet.

De vriendelijkheid en beleefdheid van de medewerkers wordt door ons op hoge prijs gesteld, het was ongelooflijk in welk tijdsbestek deze opdracht naar volledige tevredenheid werd uitgevoerd.

Zeer vriendelijk en beleefd.

niet

Henk van Bentem

Niets dan lof! Ook de 2e fase perfect verzorgd door het professionele en zeer prettige team van "Het Rijswijkse Vloerenhuis". Communicatie vooraf en helderheid over de afspraken zijn gewoonweg top.... Niets dan lof! Ook de 2e fase perfect verzorgd door het professionele en zeer prettige team van "Het Rijswijkse Vloerenhuis". Communicatie vooraf en helderheid over de afspraken zijn gewoonweg top. Dit bedrijf en haar mensen zijn een echte aanrader!!

Niets dan Lof!!

Ga zo door!

Fam. van 't Slot

Via familie bij "Het Rijswijkse Vloerenhuis" terecht gekomen. Vriendelijk geholpen zowel vloer voor 1e verdieping als voor begane grond uitgekozen. De bovenverdieping is in november gelegd, de... Via familie bij "Het Rijswijkse Vloerenhuis" terecht gekomen. Vriendelijk geholpen zowel vloer voor 1e verdieping als voor begane grond uitgekozen. De bovenverdieping is in november gelegd, de begane grond ( vanwege verbouwing ) in januari. Geen probleem voor het bedrijf om 2x te komen. Zelfs 2x komen inmeten. We waren over één dingetje op de 1e verdieping niet helemaal tevreden. Dit hebben ze de 2e keer netjes opgelost. Tijdens het leggen wordt er goed gecommuniceerd over wat er gaat gebeuren. De medewerkers van het bedrijf zijn beleefd, netjes en vriendelijk. We zijn zeer tevreden over het eind resultaat, alles is netjes opgeleverd!

Beleefd, netjes en vriendelijk.

Niet

Fam.Pluijm

Wij zijn uiterst tevreden over het plaatsen en de afwerking van de visgraat p.v.c. vloer. Het team is zeer vakkundig heel netjes en vriendelijk. Er wordt meegedacht vanaf de advisering, het opmeten... Wij zijn uiterst tevreden over het plaatsen en de afwerking van de visgraat p.v.c. vloer. Het team is zeer vakkundig heel netjes en vriendelijk. Er wordt meegedacht vanaf de advisering, het opmeten en tijdens het plaatsen. Niets is teveel gevraagd. De mannen van "Het Rijswijkse Vloerenhuis" verdienen alle lof en een grote pluim!! Wij bevelen dit bedrijf zeer zeker aan!!

Zeer vakkundig, heel netjes en vriendelijk.

x

Frank.G

Gister 22-01-2021 door twee vakmensen van "Het Rijswijkse Vloerenhuis" laminaat gelegd en zonwering geplaatst met prachtig resultaat niet alleen dat, maar ook de manier waarop rustig, netjes... Gister 22-01-2021 door twee vakmensen van "Het Rijswijkse Vloerenhuis" laminaat gelegd en zonwering geplaatst met prachtig resultaat niet alleen dat, maar ook de manier waarop rustig, netjes werkend....Bravo!

Vakmensen werken rustig en netjes.

R.Kool

Het Rijswijkse Vloerenhuis geeft goed advies en houdt zich aan de afspraken en denkt mee. De laminaat vloer ziet er mooi uit en alles is schoon achtergelaten.

Houden zich aan de afspraken die gemaakt zijn en denken mee.

x

J. van den Brink

In November 2020 "Het Rijswijkse Vloerenhuis" bezocht. Zeer veel keus en een goede uitleg over de verschillende materialen. De verkoper/eigenaar is zeer trots op zijn zaak. We zijn tot aankoop... In November 2020 "Het Rijswijkse Vloerenhuis" bezocht. Zeer veel keus en een goede uitleg over de verschillende materialen. De verkoper/eigenaar is zeer trots op zijn zaak. We zijn tot aankoop overgegaan. Op 20 Januari 2021 is de vloer op de boven verdieping in ons huis gelegd en zijn alle toezeggingen waargemaakt. Op vakkundige wijze en in nauw overleg is de vloer aangebracht met oog voor details. Op 21 Januari is de trap bekleed. Traptreden waren een dag eerder opgemeten en op de zaak gesneden. Hierdoor kon de trap vlot worden bekleed met een mooi strak resultaat.

Een bedrijf waar alle toezeggingen ook echt waar worden gemaakt.

Fam.Droog

Voorlaatst is ons interieur door een woninginrichter ingericht die in de prijzen valt bij de Europese kampioenschappen stofferen.

Gisteren 18-01-2021 heeft "Het Rijswijkse Vloerenhuis"...

Gisteren 18-01-2021 heeft "Het Rijswijkse Vloerenhuis" bij ons een zeer vakkundige p.v.c. vloer gelegd en prachtig afgewerkt. In de hal een subliem gelegd droogloop mat. Voor ons verdienen deze jongens de 1e prijs!!! Tot het laatste moment bleef iedereen vakkundig, vriendelijk en vooral behulpzaam met het verplaatsen van meubelen, opruimen en zelfs werd er gestofzuigd. Met alle vertrouwen komen we graag bij jullie de raambekleding laten adviseren en uitvoeren.......Mannen hartelijk bedankt!!! Harry en Sjaan.

Zeer vakkundig, vriendelijk en vooral behulpzaam.

Fam. Peereboom

Later dan we verwachten, kwam een 4 man sterke ploeg en hebben de eerste dag de woonkamer ca. 44m2 gelegd. De trap naar boven is voorbereid en is de tweede dag geplaatst door 2 man. Het werk is... Later dan we verwachten, kwam een 4 man sterke ploeg en hebben de eerste dag de woonkamer ca. 44m2 gelegd. De trap naar boven is voorbereid en is de tweede dag geplaatst door 2 man. Het werk is uitstekend verlopen en de omgang met de werkploeg is uitstekend. Ze doen hun uiterste best alles zo mooi, precies en schoon op te leveren als mogelijk. Wij ( mijn vrouw en ik ) zijn zeer tevreden!

Omgang met de klant is uitstekend!

Fam. v/d Brink

Om een juiste keuze te maken voor een nieuwe vloer heb ik kundig advies gekregen. Het plaatsen van de laminaat vloer en de afwerking daarvan is ook heel zorgvuldig en door ervaren plaatsers gedaan... Om een juiste keuze te maken voor een nieuwe vloer heb ik kundig advies gekregen. Het plaatsen van de laminaat vloer en de afwerking daarvan is ook heel zorgvuldig en door ervaren plaatsers gedaan die letten op details. Ik ben heel blij met het resultaat.

Deskundig en zorgvuldige plaatsers.