Hans en Ria Nowee

(Bewerkt)

Volgens afspraak een schitterende Quick Step vloer gelegd . Dorpels verwijderd en opzetplinten geplaatst . Het zijn vaklui 1e klas . De vloer werd na het leggen gekeurd en men heeft een kleine... Volgens afspraak een schitterende Quick Step vloer gelegd . Dorpels verwijderd en opzetplinten geplaatst . Het zijn vaklui 1e klas . De vloer werd na het leggen gekeurd en men heeft een kleine beschadiging zelf geconstateerd en hersteld ( deel van de vloer eruit en opnieuw gelegd . Zelden zo'n vriendelijke , vakbekwame club over de vloer gehad . Het Rijswijksevloerenhuis is top !

Zelden zo'n vriendelijke vakbekwame club over de vloer gehad .

A. van Batenburg

In Juli 2017 laminaat uitgekozen waar de vlekken in bleven zitten. Serge heeft meteen Quick-Step gebeld een nieuwe partij werd geleverd, ook daarin de vlekken. Serge heeft zijn uiterste best gedaan... In Juli 2017 laminaat uitgekozen waar de vlekken in bleven zitten. Serge heeft meteen Quick-Step gebeld een nieuwe partij werd geleverd, ook daarin de vlekken. Serge heeft zijn uiterste best gedaan voor ons en vandaag, 18 April 2019 is Quick-Step Majestic gelegd. Perfect gelegd, afgewerkt en ook de vaatwasser is waterpas gezet. Wat een vakwerk !!!! En een service!!! Ik zal jullie en de legploeg bij iedereen aanbevelen. Wij zijn ontzettend blij met deze vloer ( geen vlekken meer )

Top service , vakwerk!!!

Fam . Muijs

Het rijswijkse Vloerenhuis heeftons uit de brand geholpen doodop korte termijn de vloer op de begane grond te komen leggen . Het zijn net zulke perfectionisten als wij . Waardoor het eindresultaat... Het rijswijkse Vloerenhuis heeftons uit de brand geholpen doodop korte termijn de vloer op de begane grond te komen leggen . Het zijn net zulke perfectionisten als wij . Waardoor het eindresultaat echt prachtig is ' Ze hebben veel oog voor detail en luisteren goed naar de wensen over het kleurpatroon van de vloeren ze hebben hun uiterste best gedaan om dat te realiseren . Bedankt !

Ze hebben veel oog voor detail en luisteren goed naar de wensen van de klant .

Hans Verstraate

2 Trappen en een bordes laten bekleden met tapijt. Geheel is keurig uitgevoerd, niets op aan te merken en alles is schoon opgeleverd. Men neemt ook de tijd om een stuk vakwerk af te leveren en het... 2 Trappen en een bordes laten bekleden met tapijt. Geheel is keurig uitgevoerd, niets op aan te merken en alles is schoon opgeleverd. Men neemt ook de tijd om een stuk vakwerk af te leveren en het zijn ook fijne werkmensen.

Zo blijven.

Mooie vloer, deskundig gelegd met oog voor detail. Er wordt meegedacht met de klant. De communicatie tussen verkoper en leggers kan beter. Doorgeven wat er belooft wordt zodat de leggers er van af... Mooie vloer, deskundig gelegd met oog voor detail. Er wordt meegedacht met de klant. De communicatie tussen verkoper en leggers kan beter. Doorgeven wat er belooft wordt zodat de leggers er van af weten. Maar ook miscommunicatie wordt professioneel opgelost door de leggers. Wij zijn super blij met het resultaat. Het is nu een thuis in plaats van een huis!!!

R.Jacobs

Goed advies bij aanschaf van nieuwe pvc-vloer. Erg behulpzaam in de winkel. Tijdens het leggen van de vloer goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Zeer tevreden over de geleverde kwaliteit van... Goed advies bij aanschaf van nieuwe pvc-vloer. Erg behulpzaam in de winkel. Tijdens het leggen van de vloer goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Zeer tevreden over de geleverde kwaliteit van materiaal en dienstverlening.

Erg behulpzaam in de winkel en op locatie.

Van Nieuwkoop

Zeer tevreden , goede service , goede producten , duidelijke afspraken .We stellen het nog 's avonds extra terug komen om de laatste plint te plaatsen ook erg op prijs .

Zeer tevreden .

Wilma Burggraaf

Wat een top bedrijf . Een absolute aanrader. We hebben een hele mooie Quick Step vloer gekocht .Advies gehad maar niets opgedrongen . Een zeer tevreden klant .

Tevreden klant !

Cor de Wit

Bezoek aan de showroom was zeer prettig en Herman was zeer behulpzaam met advies. Het inmeten wat door Serge is gedaan was een prettige samenwerking. De afspraken die gemaakt zijn is volledig... Bezoek aan de showroom was zeer prettig en Herman was zeer behulpzaam met advies. Het inmeten wat door Serge is gedaan was een prettige samenwerking. De afspraken die gemaakt zijn is volledig uitgevoerd. De ploeg Vice,Erwin,Jos zijn vaklui en zeer prettig in de omgang zeer kundig in het werk wat ze uitvoeren en alles werd opgeruimd en stofvrij opgeleverd. Dit heb ik nog nooit meegemaakt........Ben alleen maar positief over deze firma, prima mensen in omgang en werkwijze.

De afspraken die gemaakt zijn ook daadwerkelijk waar gemaakt!!

Fam.De Jong

Bij toeval uitgekomen bij Het Rijswijkse Vloerenhuis. De winkel is mooi, licht en overzichtelijk met een ruim assortiment. Vriendelijk en deskundige mensen vanaf de aankoop tot en met de plaatsing... Bij toeval uitgekomen bij Het Rijswijkse Vloerenhuis. De winkel is mooi, licht en overzichtelijk met een ruim assortiment. Vriendelijk en deskundige mensen vanaf de aankoop tot en met de plaatsing van de vloer. De vloer ligt er keurig bij en is schoon opgeleverd. Wij zijn heel tevreden.

Vriendelijke en deskundige mensen.