Fam.van der Roest

Vanaf de eerste stap die we in de winkel deden, voelde alles heel erg prettig . Erg klantvriendelijk goede adviezen en ook nog tijd voor een bakkie en een geintje. Alles is super naar afspraak... Vanaf de eerste stap die we in de winkel deden, voelde alles heel erg prettig . Erg klantvriendelijk goede adviezen en ook nog tijd voor een bakkie en een geintje. Alles is super naar afspraak nagekomen, zelfs na 1 dag verlies door omstandigheden toch alles klaar zoals afgesproken. Toppers zijn jullie wij komen altijd weer bij jullie terug. Onwijs bedankt voor alle goede zorgen!!!!

Topppers!!!! maken alles waar.

Fam. Dekkinga

Heel tevreden . Goed persoonlijk advies in de winkel . Vakkundig , aardig personeel . De stalen mochten we mee naar ons huis nemen om te bekijken en een goede keuze te maken. Ze hebben zich prima... Heel tevreden . Goed persoonlijk advies in de winkel . Vakkundig , aardig personeel . De stalen mochten we mee naar ons huis nemen om te bekijken en een goede keuze te maken. Ze hebben zich prima aan de afspraken gehouden . Snel, vakkundig en super netjes gelegd. Mooie kwaliteit . Ik zou dit bedrijf zeker aanraden .

Heel tevreden.

Fam Ooijen

Ruime keuze in assortiment . Vriendelijke personeel ,Goed advies . Levering volgens afspraak . Contact met de winkel helder en heldere afspraken .

Heldere afspraken !

Karin en Stefan Weterings ( Delft )

N.a.v. de goede recensies een bezoek gebracht aan Het Rijswijkse Vloerenhuis onze ervaring:

- Deskundige voorlichting

- Afspraak is afspraak
- Meedenkers
- Goed gemotiveerd team
- Een heel mooi resultaat

Kortom: Een hele goede ervaring met deze harde werkers die stuk voor stuk erg vriendelijk zijn.

" Een bedrijf om te onthouden "

Zie mijn recensie!!!!!!!!!

Geen!

Van der Voort

Heel netjes gedaan ons huis . Netjes dat jullie vragen elke keer hoe wij het willen hebben . Kan niet anders zeggen dan top heel erg bedankt voor alles .

Kan niet anders zeggen dan top !

Stricht van

Al 15 jaar maken wij gebruik van hetrijswijksevloerenhuis . Wij zijn erg tevreden over hun manier van werken . De uitvoering het na komen tijdsplanning is rond uit uitstekend te noemen . Vooral... Al 15 jaar maken wij gebruik van hetrijswijksevloerenhuis . Wij zijn erg tevreden over hun manier van werken . De uitvoering het na komen tijdsplanning is rond uit uitstekend te noemen . Vooral onze huizen in oa Benoordenhout zien er dank zij deze firma prima uit!

We doen al 15 jaar zaken met dit bedrijf !

Mathijs Opdam

Beter dan dit is niet te krijgen . Vakwerk Afgeleverd in 1 dag tijd Leidingen prachtig afgewerkt en voor de 2e keer de vloer laten leggen . Als er 6 sterren gegeven konden worden hadden ze die zeker... Beter dan dit is niet te krijgen . Vakwerk Afgeleverd in 1 dag tijd Leidingen prachtig afgewerkt en voor de 2e keer de vloer laten leggen . Als er 6 sterren gegeven konden worden hadden ze die zeker gekregen . Wederom met een grote glimlach jaren plezier van onze vloeren .

Al voor de 2e keer vloeren laten plaatsen.

Natascha van der Ven

Als je een mooie strakke vloer wilt , die voor een schappelijke prijs , binnen 1 dag ligt , dan is het Rijswijksevloerenhuis absoluut een aanrader. Als bonus krijg je eenploeg gezellige ,... Als je een mooie strakke vloer wilt , die voor een schappelijke prijs , binnen 1 dag ligt , dan is het Rijswijksevloerenhuis absoluut een aanrader. Als bonus krijg je eenploeg gezellige , vriendelijke en meedenkende Master Installer erbij.

Vriendelijk personeel

C. Hulsman

Voor onze nieuwe woning waren we op zoek naar een pvc - vloer . We kwamen uit bij Het Rijswijksevloerenhuis. We zijn heel vriendelijk ontvangen en kregen een uitgebreide informatie over Quick Step... Voor onze nieuwe woning waren we op zoek naar een pvc - vloer . We kwamen uit bij Het Rijswijksevloerenhuis. We zijn heel vriendelijk ontvangen en kregen een uitgebreide informatie over Quick Step pvc vloeren in de showroom . Alle vragen die we hadden werden altijd zeer vriendelijk en deskundig beantwoord zowel mondeling / telefonisch of via de mail. Ook bij het uitzoeken van jaloezieën voor ons huis . Er werd duidelijk uitgelegd hoe het leggen / plaatsen in z'n werk zou gaan . Het inmeten leggen en plaatsen is perfect gegaan . Hierna werd door de Master Installer himself alle kamers en de plinten zeer correct gepresenteerd! complimenten! Je merkt dat ze zelf genieten hoe mooi het huis geworden is! Alle spullen waren ook keurig opgeruimd ! Niets is alle medewerkers te veel ! De klant is hier echt koning . Ons huis is een paleisje!

Ons huis is een paleisje!

Deborah

(Bewerkt)

Uitstekend geholpen en geadviseerd in de winkel . Aflevering op tijd en netjes.

Aflevering op tijd en netjes!