Moeder

Vandaag bij onze zoon de vloer gelegd, super vriendelijk, beleefde en vaklui!! Helemaal tevreden en echt een aanrader

Top vaklui en werken netjes, vlot en zorgvuldig

F.W. Koehoorn

Wij hadden besloten om het laminaat van Quick Step te laten door het Rijswijkse vloerenhuis op aanraden van onze zoon. Mijn probleem was het door lopen van woonkamer naar slaapkamer aansluitend... Wij hadden besloten om het laminaat van Quick Step te laten door het Rijswijkse vloerenhuis op aanraden van onze zoon. Mijn probleem was het door lopen van woonkamer naar slaapkamer aansluitend naar gang over naar slaapkamer 2 . Deze ligt parallel tegen over de tweede ingang halverwege de woonkamer. Een nachtmerrie dus. Het loopt dus in een . Woonkamer uit en woonkamer in. Ik noem het 3D leggen . Alles ligt er perfect in en we vinden het een staaltje van geschoold vakmanschap. Wij gaan het Rijswijkse vloerenhuis bij anderen die laminaat laten liggen aan bevelen.

Staaltje van geschoold vakmanschap.

De Jong

Ik ben supertevreden over het leggen van de vloer. Beleefd personeel dat meedenkt. Het ziet er top uit.

Personeel dat meedenkt.

Van Os

Informatie tijdens bezoek in Rijswijk was zeker goed. Ook als wij nog belden of nog langskwamen werden we goed te woord gestaan. Het leggen is netjes en snel gedaan. Zijn er erg blij mee.

Snel, Vakkundig

Jurgen & Joice

Serge hierbij mijn oprechte en eerlijke recensie. ( dat was het uitdrukkelijk verzoek ) van jou en je collega's, ik ben tot 4.5 sterren gekomen omdat de prijs wat hoog is waardoor ik niet 5 sterren... Serge hierbij mijn oprechte en eerlijke recensie. ( dat was het uitdrukkelijk verzoek ) van jou en je collega's, ik ben tot 4.5 sterren gekomen omdat de prijs wat hoog is waardoor ik niet 5 sterren kan geven. Als de rest niet zo geweldig was zou het 2.0 sterren zijn ;) nogmaals bedankt voor jullie geweldige inzet en prachtige vloer.

Beukema

Al in de showroom een goede ervaring op gedaan goed geadviseerd, alle tijd genomen voor ons. Bij levering wederom fijne ervaring. Flexibel, mee denken overleg en harde werkers. Na afloop ook keurig... Al in de showroom een goede ervaring op gedaan goed geadviseerd, alle tijd genomen voor ons. Bij levering wederom fijne ervaring. Flexibel, mee denken overleg en harde werkers. Na afloop ook keurig alles opgeruimd. Meer dan tevreden!

Meer dan tevreden!!

L. Jeremiasse - Smeele

Vanaf de verkoop in de showroom , het inmeten van mijn huis tot aan leggen van de vloer is slechts een opmerking van toepassing ! Top service en prima vakmanschap.

Top service en prima vakmanschap.

E. Miedema

Zeer kundige vakmannen. Nemen de tijd voor hun klanten en begeleiden klanten in het keuze proces. Komen afspraken na en zijn eerlijk over het product. Een vloer via het vloerenhuis is niet goedkoop... Zeer kundige vakmannen. Nemen de tijd voor hun klanten en begeleiden klanten in het keuze proces. Komen afspraken na en zijn eerlijk over het product. Een vloer via het vloerenhuis is niet goedkoop , maar dan heb je wel kwaliteit in huis. Het zou wel prettig zijn als de tijden van bezoek voor opmeten en het leggen van de vloeren eerder worden gecommuniceerd. (ivm met vrij vragen)

Nemen de tijd voor de klanten.

A. den Heijer

Prima werk geleverd ! Alle kleine problemen in goed overleg opgelost. Uiteindelijk een prachtig resultaat .Vakkundig en zeer correct uitgevoerd werk.

Vak en zeer correct uitgevoerd werk.

Showroom- Large variety of high quality products Quick-Step, helpfull advice.

Service- Very helpfull "customer orientate" team: Serge & co delivery agreed respected.
Showroom- Large variety of high quality products Quick-Step, helpfull advice.

Montage- Fast & clean walking good quality. Customer oriented attitude.

Very helpfull, high quality!!