Familie Van der Hoeven

Wij werden geadviseerd door kennissen om ons laminaat te kopen bij Het Rijswijkse Tapijthuis. In de winkel werden wij keurig geholpen door Herman. Hij gaf ons uitstekende informatie en adviezen,... Wij werden geadviseerd door kennissen om ons laminaat te kopen bij Het Rijswijkse Tapijthuis. In de winkel werden wij keurig geholpen door Herman. Hij gaf ons uitstekende informatie en adviezen, niet was hem teveel. Het resultaat hiervan was dat wij ons laminaat hier hebben gekocht. Daarna kwam Serge bij onze nieuwe woning om de juiste maten op te meten. Ook hij was zeer deskundig bezig en gaf ons de goede informatie..........Uiteindelijk werd het laminaat gelegd door Vice en Erwin. De heren waren top hun vakkundigheid was aan alle kanten zichtbaar. Mensen met hard voor de zaak en hebben klant tevredenheid hoog in het vaandel. Onze eind conclusie is van begin tot einde TOP. Het Rijswijkse Tapijthuis is zeer aan te bevelen!!!!!!

Rinus en Rina

In juni 2016 een PVC click-vloer van Quickstep gekocht bij en gelegd door Het Rijswijkse Vloerenhuis.
We zijn er dolblij mee! Prachtig en professioneel gelegd.
Na een paar maanden...
We zijn er dolblij mee! Prachtig en professioneel gelegd.
Na een paar maanden ontstond er om onduidelijke redenen een gleuf tussen twee lamellen.
We hebben dit aangekaart bij Het Rijswijkse Vloerenhuis en in no time zijn zij in aktie gekomen.
Serge denkt mee, haalt werkelijk alles uit de kast om het knelpunt op te lossen. Geen zorgen, konden alles aan hem en zijn team overlaten...
Super gemotiveerde mannen, die ook met je meedenken en wat een teamwork!
Zij hebben de vloer opnieuw gelegd, hij ligt er weer schitterend bij, wij zeer tevreden over hoe dit probleem isgetackeld en nog zonder kosten voor ons ook, ze verdienen een gouden pluim voor hun service! Een vakkundige zaak, die de klant als koning behandeld, ongekend, heel blij met jullie.
Zullen jullie bij iedereen aanraden, mannen nogmaals bedankt bedankt!

Wat een topbedrijf, MASTERS op alle fronten: vakmanschap, passie, en wat een service!

Blijf doen waar jullie zo goed in zijn, kan haast niet beter!

Robert Huijser

Top advies, perfecte service. Absolute aanrader!

Henk en Conny

(Bewerkt)

Mijn vrouw Conny had even gegoogled naar een dealer van Quick-Step en kwam op de site van Het Rijswijkse Vloerenhuis terecht. Op zaterdag 4 februari kregen we van Serge 2 stalen mee om thuis te... Mijn vrouw Conny had even gegoogled naar een dealer van Quick-Step en kwam op de site van Het Rijswijkse Vloerenhuis terecht. Op zaterdag 4 februari kregen we van Serge 2 stalen mee om thuis te bekijken met de meubels en het bankstel. We kregen goed advies over de ondervloer en het werd keurig afgeleverd. Ook de 2 twee pakken die over waren werden zonder problemen teruggenomen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze dealer van Quick-Step vooral de vakkennis en de service. Henk en Conny uit Zoetermeer.

Janiek Baarends

Helemaal tevreden. Er werd goed meegedacht over welke vloer het beste zou passen. Duidelijke communicatie over plaatsingsdatum en het hele proces. Netjes tijdens het werken en ook netjes de vloer... Helemaal tevreden. Er werd goed meegedacht over welke vloer het beste zou passen. Duidelijke communicatie over plaatsingsdatum en het hele proces. Netjes tijdens het werken en ook netjes de vloer achter gelaten. Het enige verbeterpunt zou kunnen zijn, dat er in het begin in de winkel beter uit wordt gevraagd over wat de huidige situatie van de vloer is. Verder geen negatief of verbeterpunt te bedenken. Deze zaak is zeker aan te raden!!

Een zeer uitgebreide winkel waar men voldoende tijd neemt om mij ( de klant ) goed en vakkundig te begeleiden bij de aankoop van de vloer. Ook daarna tijdens onze overwegingen over wel/geen vloer... Een zeer uitgebreide winkel waar men voldoende tijd neemt om mij ( de klant ) goed en vakkundig te begeleiden bij de aankoop van de vloer. Ook daarna tijdens onze overwegingen over wel/geen vloer verwarming werden goede en nuttige tips gegeven. In overleg met hun ( Het Rijswijkse Vloerenhuis ) voor vloerverwarming gekozen. Het team dat de vloer heeft gelegd was professioneel en heeft goed werk verricht. De vloer ligt er nu schitterend bij. Alles bij elkaar een goede koop bij een vakkundige zaak die de klant als koning behandeld. De prijs/kwaliteit verhouding van de service en de uiteindelijk vloer is uitstekend.

Linda

We zijn heel tevreden over de service van jullie winkel. Van verkoop tot leggen van de vloer. In twee dagen was ons hele huis klaar. Het ziet er keurig uit. Inclusief deskundig advies.

Na veel onderzoek heeft mijn ouders besloten hun nieuwe vloer hier gekocht gaat worden. Ze zijn goed geholpen in de winkel! De verkoper heeft goede advies gegeven. De vloer is snel en vakkundig... Na veel onderzoek heeft mijn ouders besloten hun nieuwe vloer hier gekocht gaat worden. Ze zijn goed geholpen in de winkel! De verkoper heeft goede advies gegeven. De vloer is snel en vakkundig gelegd. De eindresultaat is top en prachtig.

P. Jagt

Grote klasse, alles perfect gelegd. Perfect teamwork. Zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Nogmaals perfect met een grote P(erfect) Alles klopt en past tot op de milimeter!

A.Postma

Prima werk mannen!! 4 man sterk netjes in 1 dag, 1e en 2e etage.