Heel goed geholpen in de winkel. Op aanraden van het Rijswijkse tapijthuis hebben we uiteindelijk in totaal 5 monsters van verschillende kleuren thuis bekeken. Hierdoor konden we een goede keuze...Heel goed geholpen in de winkel. Op aanraden van het Rijswijkse tapijthuis hebben we uiteindelijk in totaal 5 monsters van verschillende kleuren thuis bekeken. Hierdoor konden we een goede keuze maken. Zonder deze service hadden we echt een verkeerde kleur keuze gemaakt. Snelle levering en heb je een pak laminaat over, dan kan je zonder problemen dit retourneren. Super blij met het laminaat en de uitstekende service!
Bruin
Laminaat laten leggen door dit bedrijf . Geweldig, Wat een vakmanschap . Zo strak, mooi en netjes afgewerkt . We zijn er dolgelukkig mee. Zeer aan te bevelen. Mannen bedankt. Fam. Bruin
A. M. de Wit
Zeer goede behandeling in de zaak. Geweldige monteurs die het werk uitvoeren ( zeer netten mensen. ) De afwerking van het laminaat is top en laat niets te wens over. Het totaal plaatje is voor mij...Zeer goede behandeling in de zaak. Geweldige monteurs die het werk uitvoeren ( zeer netten mensen. ) De afwerking van het laminaat is top en laat niets te wens over. Het totaal plaatje is voor mij A. M. de Wit, te Delft wel 5 sterren waard. Aanbeveling van dit bedrijf zou ik zeker doen.
Hans en Albertine Groen
Veel keuze in de winkel!!!! Goed geholpen, Fijn personeel, Flexibel!!! Het laminaat is keurig gelegd. Conclusie: Zeer tevreden en zeker aan te bevelen.
Ina Disse
Ik kan het Rijswijkse tapijthuis van harte aanbevelen. Bestellingen gingen vlot en ze waren erg klantvriendelijk. Het bestelde laminaat is super kwaliteit en ook de plinten. Goede tip: plinten...Ik kan het Rijswijkse tapijthuis van harte aanbevelen. Bestellingen gingen vlot en ze waren erg klantvriendelijk. Het bestelde laminaat is super kwaliteit en ook de plinten. Goede tip: plinten liever op beugels plaatsen. Dan kan je later het laminaat makkelijker verhuizen. En er passen ook kabels achter de plinten. Ina
Simone van Geelen
Mooie vloer , goed advies fijn meedenkend . Prettig in de omgang geen gladde verkooppraat maar gewoon no-nonsense aanpak.
Goede service en informatie, aan te bevelen. Het werk is uitstekend uitgevoerd zeer tevreden met het resultaat.
Aris van Veen
Het Laminaat kon heel snel professioneel gelegd worden, een belangrijke reden voor ons om het te laten doen bij Het Rijswijkse Tapijthuis. Het is na de bestelling allemaal soepel en volgens afspraak...Het Laminaat kon heel snel professioneel gelegd worden, een belangrijke reden voor ons om het te laten doen bij Het Rijswijkse Tapijthuis. Het is na de bestelling allemaal soepel en volgens afspraak verlopen!!! De dag van de plaatsing is ook alles perfect en heel beleefd verlopen. Het laminaat ligt er bijzonder mooi in, fantastisch!!!! het enige piepkleine minpuntje is dat er waarschijnlijk een miscommunicatie is geweest bij het inmeten net iets te weinig hoge plinten. Maar verder was de afwerking bijzonder mooi. Ik kan dit mede dankzij de extra Quick-Step MASTER INSTALLER GARANTIE aan iedereen aanbevelen!!!!!!
G. Drewel en L. Drewel
Vanaf het eerste moment dat we de winkel binnenkwamen werden we vriendelijk te woord gestaan. We konden eerst op ons gemak rondkijken. Uiteindelijk zijn we wel ongeveer 5 keer in de winkel geweest....Vanaf het eerste moment dat we de winkel binnenkwamen werden we vriendelijk te woord gestaan. We konden eerst op ons gemak rondkijken. Uiteindelijk zijn we wel ongeveer 5 keer in de winkel geweest. We hebben een eerlijk en vakkundig advies gekregen. Degene die de vloeren hebben gelegd ( Master Installers ) zijn vriendelijk en vakbekwaam. Eindoordeel is TOP!!!!!!!
P.Tettero-Coretti
Mooie winkel waar ik uitgebreid alles onder deskundige begeleiding heb kunnen uitzoeken. Het plaatsen van onze Quick-Step p.v.c. is binnen de afgesproken termijn op zeer professionele wijze gedaan....Mooie winkel waar ik uitgebreid alles onder deskundige begeleiding heb kunnen uitzoeken. Het plaatsen van onze Quick-Step p.v.c. is binnen de afgesproken termijn op zeer professionele wijze gedaan. Door 2 keurige vakmensen ( Master Installers )...........Complimenten voor het schitterende eindresultaat!!!!!!!!!!!!!!!!