Annie

Mijn gehele woning laten inrichten, vloeren wanden gordijnen zonwering.
Alles te regelen in een mooie showroom met een enorme keus.
Goede voorlichting en persoonlijk advies .

Goed advies

Bep van Swieten

Ik heb in 2013 een mooie vloer bij het Rijswijkse tapijthuis uitgezocht. Een week later hebben ze mijn hele huis gelegd binnen 1 dag. Het ligt er nog heel mooi in. Kom binnenkort weer langs want wil... Ik heb in 2013 een mooie vloer bij het Rijswijkse tapijthuis uitgezocht. Een week later hebben ze mijn hele huis gelegd binnen 1 dag. Het ligt er nog heel mooi in. Kom binnenkort weer langs want wil de trappen laten bekleden door jullie.

Top goed personeel scherpe prijzen goede service

henk Uitvlugt

Laminaat bij Megalaminaat gekocht, en laten plaatsen vakundig geplaatst.
Bijzonder goede vakmensen.
werken met professioneel gereedschap, leveren vakwerk.
Echt een aanrader ,de...
Laminaat bij Megalaminaat gekocht, en laten plaatsen vakundig geplaatst.
Bijzonder goede vakmensen.
werken met professioneel gereedschap, leveren vakwerk.
Echt een aanrader ,de mensen weten wat vakwerk is, dit geld ook voor het advies bij de verkoop.
Ga gerust eens langs in de Showroom u wordt er prettig geholpen met een enorme keuze zowel in laminaat gordijnen vloerbedekking enz.

Danny de Roo

In Oktober 2011 een PVC click vloer gekocht van Mflor helaas in Juli 2012 is de vloer zo gaan werken als er de zon op kwam te staan, dat de vloer omhoog kwam zetten, ik heb mijn klacht neergelegd... In Oktober 2011 een PVC click vloer gekocht van Mflor helaas in Juli 2012 is de vloer zo gaan werken als er de zon op kwam te staan, dat de vloer omhoog kwam zetten, ik heb mijn klacht neergelegd bij de Rijswijkse tarpijthuis, de eigenaar een een woordvoerder van Mflor zijn komen kijken naar de vloer naar 1 week kwam er een bericht van Mflor dat de vloer verkeerd was geleegd en dat de vloer niet warmer mocht worden dan 28 graden, en ik ook verplicht ben om gordijnen of lamellen te nemen tegen de zon die op de vloer schijnt, ik een de eigenaar van de Rijswijkse tarpijthuis waren erg verbaast dat dit het antwoord was van Mflor, de eigenaar zij tegen mij dit accepteer ik niet, je krijg van ons een nieuwe vloer!!! die heb ik uitgezocht die licht er nu in, ben zeer tevreden hoe dit probleem is opgelost ze verdienen een gouden pluim voor de service……Mflor komt er bij mij niet meer in….

Zeer goede service.

JaapKloet

Na lang zoeken en overwegen dit bedrijf gevonden via google. Heb de website doorzocht en gevonden wat ik wilde hebben, wat ik fijn vind is dat er ook daadwerkelijk een showroom is waar je ook kan... Na lang zoeken en overwegen dit bedrijf gevonden via google. Heb de website doorzocht en gevonden wat ik wilde hebben, wat ik fijn vind is dat er ook daadwerkelijk een showroom is waar je ook kan bezichtigen. Velen van deze web shops verkopen eigenlijk niet uit een winkel maar uit een huis vandaar dat ik samen met mijn vrouw heb besloten om bij het Rijswijkse tapijthuis mijn bestelling te doen. We hebben nu een zeer mooie laminaat vloer in ons hele huis en gelegd door specialisten van het Rijswijkse tapijthuis. Al met al een zeer goed adres en betrouwbaar !!!

Professioneel bedrijf!

Erg professioneel. Weten waar ze over praten!!

Hele fijne zaak. Zijn heel erg goed geholpen. Mensen denken met je mee. Je kan je eigen mening goed kenbaar maken, hier wordt naar geluisterd en er wordt professioneel mee omgegaan. Het Rijswijkse... Hele fijne zaak. Zijn heel erg goed geholpen. Mensen denken met je mee. Je kan je eigen mening goed kenbaar maken, hier wordt naar geluisterd en er wordt professioneel mee omgegaan. Het Rijswijkse Tapijthuis heeft de vloer ook gelegd. Zeer mooi gedaan en hele fijne mensen om een dag in je huis te hebben. Zoals ze zelf zeggen; iedereen kan een vloer bedekken, maar zij leggen hem zoals het hoort. Aanrader!"