Beerens

Het duurde 3 weken en ik heb 2x gebeld

Reactie Het Textielhuis:

Beste mevrouw,
Beste mevrouw,
Bedankt voor uw review. Kan het eventueel zo zijn dat u in de war bent met een andere bestelling bij een andere online aanbieder? Uw bestelling bij ons heeft u vrijdag 28 februari om 19:00 uur geplaatst waarna het pakket pas maandag 02 maart mee kan met PostNL. Dat is ook gebeurd. We horen graag van u of er ergens dan nog onduidelijkheid over is. We kunnen namelijk ook geen mail of telefoonverkeer met u terugvinden.
Team Textielhuis

Henk Schouten

Ik heb goede ervaringen met het bedrijf. De bestelde spullen waren snel in huis, de prijs is goed, de recensies ok.

snelle levering, goede prijs, duidelijke foto's op de website.

filtermogelijkheden op de website. het is niet mogelijk om te filteren op merk, soort (handdoek, theedoek), kleur en prijs. Ook zou het fijn zijn als je van een merk / serie alle items kon zien.... filtermogelijkheden op de website. het is niet mogelijk om te filteren op merk, soort (handdoek, theedoek), kleur en prijs. Ook zou het fijn zijn als je van een merk / serie alle items kon zien. Bijvoorbeeld: Merk DDDDD, serie Amigo > alle theedoeken, keukendoeken enz.

Louis

Heel goed

Stof van goede kwaliteit

J.M.H. Brands

Prima, lekker groot assortiment

Ik vond de verpakking in hetzelfde katoen als de dekbedovertrek heel leuk.

Nog wat meer keuzen voor overtrekken voor kinderen in eenpersoons-maat.

Gerard

Afspraak nakomen